Povezane vesti

Zvezda ne ide u Francusku

B92 22.02.2021
Omladinska Liga šampiona definitivno je otkazana. Omladinska Liga šampiona definitivno je otkazanašto znači da mladi fudbaleri Crvene zvezde neće putovati u Francusku na meč 1. kola protiv Anžea, saopšteno je na sajtu crveno-belih. Kako se navodi… »

Zvezda ne ide u Francusku

Vesti online 22.02.2021
Omladinska Liga šampiona definitivno je otkazana. Omladinska Liga šampiona definitivno je otkazana što znači da mladi fudbaleri Crvene zvezde neće putovati u Francusku na meč 1. kola protiv Anžea, saopšteno je na sajtu crveno-belih. Kako se… »

Definitivno otkazana LŠ za omladince, Zvezda ne ide u Francusku

Sportski žurnal 22.02.2021
UEFA je istakla da su zdravlje i bezbednost igrača prioritet, kao i da ponovnog odlaganja takmičenja neće biti. Omladinska Liga šampiona definitivno je otkazana, što znači da mladi fudbaleri Crvene zvezde neće putovati u Francusku na meč 1. kola… »

Otkazana Liga šampiona za omladince

Dnevnik 22.02.2021
BEOGRAD: Omladinska Liga šampiona definitivno je otkazana, što znači da mladi fudbaleri Crvene zvezde neće putovati u Francusku na meč 1. kola protiv Anžea, saopšteno je na sajtu crveno-belih. Kako se navodi, prvobitna odluka Evropske fudbalske… »

Sada i zvanično, ništa od Zvezdine Lige šampiona!

Sportske.net 22.02.2021
Omladinska Liga šampiona definitivno je otkazana, što znači da mladi fudbaleri Crvene zvezde neće putovati u Francusku na meč 1. kola protiv Anžea, saopšteno je na sajtu crveno-belih. Kako se navodi, prvobitna odluka Evropske fudbalske unije (UEFA)… »

Otkazana LŠ za omladince: Zvezda ne ide u Francusku

Večernje novosti 22.02.2021
OMLADINSKA Liga šampiona definitivno je otkazana, što znači da mladi fudbaleri Crvene zvezde neće putovati u Francusku na meč 1. kola protiv Anžea, saopšteno je na sajtu crveno-belih. Kako se navodi, prvobitna odluka Evropske fudbalske unije (UEFA)… »

Otkazana liga šampiona! Omladinci Zvezde ne putuju u Francusku!

Hot sport 22.02.2021
Omladinci Crvene zvezde, koje sa klupe predvodi Marko Neđić, odlukom UEFA neće putovati u Francusku gde su trebali da se sastanu sa ekipom Anžea u okviru 1. kola Omladinske Lige šampiona. Prvobitna odluka UEFA bila je da se takmičenje pomeri za mart… »

Vesti dana »