Povezane vesti

Ministarstvo donelo odluku o demokratskoj stranci: Odbačen zahtev Branislava Lečića da bude upisan kao predsednik DS

Kurir 22.02.2021
BEOGRAD - Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave odbacilo je zahtev Branislava Lečića da bude upisan kao predsednik Demokratske stranke (DS), rečeno je Tanjugu u toj stranci. Kako se navodi u dokumentu u koje je Tanjug imao uvid, rešenje… »

DS: Ministarstvo odbacilo zahtev Lečića da bude upisan kao predsednik stranke

RTS 22.02.2021
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave odbacilo je zahtev Branislava Lečića da bude upisan kao predsednik Demokratske stranke, rečeno je Tanjugu u toj stranci. Kako se navodi u dokumentu u koji je Tanjug imao uvid, rešenje koje je donelo… »

Odbačen zahtev Lečića da bude predsednik DS-a

B92 22.02.2021
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave odbacilo je zahtev Branislava Lečića da bude upisan kao predsednik Demokratske stranke (DS). Kako se navodi u dokumentu u koji je Tanjug imao uvid, rešenje koje je donelo ministarstvo o odbacivanju… »

Odbačen zahtev Lečića da bude upisan kao predsednik DS

RTV 22.02.2021
BEOGRAD - Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave donelo je rešenje kojim je odbačena prijava Branislava Lečića za upis promene podataka u Registar političkih stranaka, koja se odnosi na promenu zastupnika Demokratske stranke, potvrđeno je… »

Ministarstvo odbacilo zahtev Branislava Lečića da bude upisan kao predsednik DS

Insajder 22.02.2021
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave odbacilo je zahtev Branislava Lečića da bude upisan kao predsednik Demokratske stranke,. Protiv tog rešenja se tužbom može pokrenuti upravni spor pred Upravnim sudom u Beogradu u roku od 30 dana od… »

Nova: Odbijen zahtev Lečića da bude registrovan kao predsednik DS

Novi magazin 22.02.2021
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave odbacilo je zahtev isključenog člana Demokratske stranke (DS) Branislava Lečića da bude upisan kao predsednik te političke organizacije, prenosi danas portal Nova.rs. "Odbacuje se prijava Branislava… »

Poznat epilog: Ministarstvo "presudilo", evo ko je predsednik DS-a

Blic 22.02.2021
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, odbacilo je zahtev Branislava Lečića, isključenog člana Demokratske stranke (DS), da bude na čelu te političke organizacije. - Odbacuje se prijava Branislava Lečića za upis promene podataka u… »

Ministarstvo odbacilo Lečićev zahtev da bude predsednik DS: “Sazivanje Izborne skupštine, i svi drugi akti u suprotnosti…

Nedeljnik 22.02.2021
Foto: Igor Pavićević Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave odbacilo je zahtev Branislava Lečića da bude na čelu Demokratske stranke, prenosi N1. “Odbacuje se prijava Branislava Lečića za upis promene podataka u Registar političkih… »

Ministarstvo odbacilo Lečićev zahtev da bude predsednik Demokratske stranke

N1 Info 22.02.2021
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave odbacilo je zahtev Branislava Lečića da bude na čelu Demokratske stranke. Lečić to ocenjuje kao političku odluku, dok Lutovac kaže da je ona bila jedina moguća, kao i da je ovim DS sačuvan… »

Lutovac o odluci Ministarstva: Sačuvan DS

Nova 22.02.2021
Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac izjavio je danas da je jedina moguća odluka koju je moglo da donese Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu odbacivanje zahteva Branislava Lečića zasnovanog na "očiglednim falsifikatima"… »

Nastavak bitke u DS: Ministarstvo odbilo Lečićev zahtev, on najavljuje sudsku tužbu

Večernje novosti 22.02.2021
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave odbilo je zahtev Branislava Lečića da bude upusan za zakonskog zastupnika partije. On najavljuje da ne odustaje od kormila stranke i da će bitku nastaviti na sudu. Rešenje koje je donelo Ministarstvo o… »

Lečić za Nova.rs: Boriću se da dođem na čelo DS

Nova 22.02.2021
Branislav Lečić, isključeni član Demokratske stranke, rekao je za Nova.rs da neće odustati od borbe za tu partiju, te da on još uvek nije dobio rešenje Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave kojim se odbacuje njegov zahtev da se upiše… »

Nova: Odbijen zahtev Lečića da bude registrovan kao predsednik DS

Beta 22.02.2021
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave odbacilo je zahtev isključenog člana Demokratske stranke (DS) Branislava Lečića da bude upisan kao predsednik te političke organizacije, prenosi danas portal Nova.rs. "Odbacuje se prijava Branislava… »

Odbačen zahtev Branislava Lečića da bude predsednik DS

Radio 021 22.02.2021
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave odbacilo je zahtev Branislava Lečića, isključenog člana Demokratske stranke (DS), da bude na čelu te političke organizacije. "Odbacuje se prijava Branislava Lečića za upis promene podataka u… »

Ministarstvo odbacilo zahtev Branislava Lečića da bude registrovan kao predsednik DS

Danas 22.02.2021
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Srbije odbacilo je prijavu Branislava Lečića za upis promene podataka u Registar politčkih stranaka, koja se odnosi na promenu zastupnika Demokratske stranke. Odluka Ministarstva doneta je 17. februara… »

Odbačen zahtev Lečića da bude predsednik DS-a

Dnevnik 22.02.2021
BEOGRAD: Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave odbacilo je zahtev Branislava Lečića da bude upisan kao predsednik Demokratske stranke (DS), rečeno je Tanjugu u toj stranci. Kako se navodi u dokumentu u koje je Tanjug imao uvid, rešenje… »

Saznajemo: Odbačen zahtev Lečića da bude predsednik DS

Nova 22.02.2021
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, odbacilo je zahtev Branislava Lečića, isključenog člana Demokratske stranke, da bude na čelu te političke organizacije, saznaje Nova.rs. “Odbacuje se prijava Branislava Lečića za upis promene… »

Vesti dana »