Повезане вести
Виши судови добили опреми за видео-конференцијско сведочење жртава
Југмедиа 22.02.2021
Европски дан жртава криминала у Србији ове године обележава се конкретним помаком у погледу заштите жртава и сведока кривичних дела у оквиру судског поступка. Првих пет виших судова у Србији добило је видео-конференцијску опрему… »
Виши судови добили опрему за видео-конференцијско сведочење жртава
Ист медиа 22.02.2021
Европски дан жртава криминала у Србији ове године обележава се конкретним помаком у погледу заштите жртава и сведока кривичних дела у оквиру судског поступка. Првих пет виших судова у Србији добило је видео-конференцијску опрему… »
И Виши суд у Нишу добио опрему за видео-конференцијско сведочење жртава
Нишке вести 22.02.2021
„Жртва ће бити физички одвојена од осталих учесника кривичног поступка, а у посебној просторији која одише амбијентом пријатног дневног боравка, осећаће се безбедно, што омогућава квалитетан исказ пред судом односно органом… »
Виши суд у Нишу добио опрему за видео сведочење жртава насиља
Јужне вести 22.02.2021
Међу 5 виших судова у Србији који су од ОЕБС-а и ЕУ добили опрему за видео сведочење жртава нашао се и нишки. Опрема ће, како кажу у Министарству правде, омогућити бољу заштиту жртава насиља и спречити поновни сусрет са… »
Виши суд у Крагујевцу добио просторију у којој ће бити могуће сведочење аудио-видео линком
Глас Шумадије 22.02.2021
У Европи годишње око 75 милона људи постану жртве неког кривичног дела, док је у Србији прошле године идентификовано 56 жртава трговине људима. Виши судови у Београду, Новом Саду, Крагујевцу, Нишу и Новом Пазару добили су… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане