Povezane vesti
Lukaku provocirao Ibrahimovića: Najbolji sam! Zlatan mu uzvratio poljupcem
Vesti online 22.02.2021
Fudbaler Intera Romelu Lukaku i napadač Milana Zlatan Ibrahimović ponovo su imali sukob tokom meča dva kluba u derbiju “Dela Madonina”. Inter je deklasirao Milan 3:0 i potvrdio da je glavni favorit za osvajanje titule u Seriji A ispred gradskog rivala… »
"Ja, ja! Je*eno sam ti rekao!" Inter je rasturio Milan na delove, a sukob Lukaku - Ibrahimović dobio je novu epizodu!
Sportal blic 22.02.2021
je rasturio na delove, a ono što je pored rezultata 3:0 obeležilo meč je novi verbalni duel između i . Iako direktnog kontakta i svađe nije bilo, snažni napadač Intera posle svog prvog, a trećeg gola na meču iskoristio priliku da nastavi "obračun" sa… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 6 satijoš 4 povezane

Tri decenije od zločinačke "Oluje": Dan sećanja na stradale, centralna manifestacija u Sremskim Karlovcima
RTV pre 6 satijoš 1 povezana

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

“Ovo je samo početak”: Luka Dončić potpisao novi ugovor – 165 miliona dolara za tri sezone
Danas pre 10 satijoš 1 povezana