Повезане вести
С њим је варала мужа, сазнао је да се развела! Едис Фетић се огласио и открио шта сада мисли о бившој љубавници Драгани…
Курир 22.02.2021
Драгана Митар, бивша ријалити учесница, данас се званично развела од супруга Синише Драгутиновића. - Истина је, сад сам званично разведена! Срећна сам, баш сам срећна, коначно да се и то заврши, овако званично! Дочекала сам после… »
Идем да прославим, мора да се залије: Драгана Митар се званично развела, открила да ли је бивши муж био на рочишту!
Мондо 22.02.2021
Поступак је трајао две године. Поступак је трајао две године. Бивша учесница ријалитија "Задруга" и некадашња чланица групе "Моделс", Драгана Митар, од данас се и званично развела од супруга Синише Драгутиновића. Њих двоје… »
ЗВАНИЧНО! Драгана Митар РАЗВЕДЕНА!
Свет & Скандал 22.02.2021
Бивша моделсица и задругарка Драгана Митар завршила је бракоразводну парницу и сада је и званично разведена од бившег супруга Синише Драгутиновића. Она из брака са њима има сина Јована. Обоје су се разишли и пре званичног… »
Вести дана »
Фон дер Лајенова у телефонском разговору са Зеленским, Трампом и ЕУ лидерима
Политика пре 24 минутајош 8 повезаних
(ВИДЕО) Жарко Паспаљ поново на „удару“ навијача Партизана: Вређан и Остоја Мијаиловић
Данас пре 7 сатијош 11 повезаних