Povezane vesti

Hezonja u Panatinaikosu

B92 22.02.2021
Hrvatski košarkaš Mario Hezonja novi je košarkaš Panatinaikosa. Hezonja je završio sa NBA ligom, pošto su ga Memfis Grizlisi otpustili pred početak sezone i nije mogao da nađe drugi tim. Hrvat je odlučio da se vrati u Evropu. Igraće Evroligu i… »

Hrvat se vratio u Evropu: Nastupaće sa Nedovićem u Panatinaikosu!

Hot sport 22.02.2021
Reprezentativac Hrvatske ponovo u Evropi! Mario Hezonja se posle pet sezona u NBA ligi vratio u Evropu i potpisao za Panatinaikos. Klub iz Grčke potvrdio je da je sa igračem dogovorena saradnja do kraja sezone uz mogućnost produženja ugovora i… »

Mario Hezonja prešao u Panatinaikos

Nova 22.02.2021
Hrvatski reprezentativac Mario Hezonja napustio je SAD i do kraja sezone igraće za Panatinaikos. Hezonja će u Atini ostati do kraja sezone sa opcijom produžetka saradnje na još jednu godinu. Panatinaikos je ozvaničio transfer dvadesetpetogodišnjeg… »

Mario Hezonja se vratio u Evroligu

Vesti online 22.02.2021
Hrvatski košarkaš Mario Hezonja vratio se u Evropu iz NBA lige i do kraja sezone nosiće dres Panatinaikosa. Grčki mediji javljaju da je Hezonja napravio takav dogovor sa “zelenima”, ali uz opciju produžetka saradnje i u sezoni 2021/22 ukoliko obe… »

Veliko pojačanje za "zelene", stigao Hezonja!

Sportske.net 22.02.2021
Nekadašnji košarkaš Barselone Mario Hezonja nije imao mesta ove sezone u NBA ligi i konačno je odlučio da se vrati u Evropu. Ovaj krilni košarkaš svoju karijeru nastavlja u Panatinaikosu za koji će igrati do kraja sezone. Sve je već zvanično… »

Vesti dana »