Povezane vesti
Napala me i počela da liže moje desno rame! Dušan Kaličanin progovorio o neprijatnostima zbog posla, morao da zove policiju!…
Kurir 22.02.2021
Glumac Dušan Kaličanin progovorio je o širokom spektru svojih uloga i otkrio kakve su ga neprijatnosti zadesile. - Ja sam često u svojoj karijeri igrao tako neke ljude sa margine. Igrao sam gejeve, igrao sam narkomane, igrao sam ne znam šta sve ne. Ali… »
Žena me je napala i počela da me liže: Glumac otkrio šta je sve trpeo jer je igrao gej likove
Mondo 22.02.2021
Glumac Dušan Kaličanin za MONDO progovorio o šokantnim stvarima koje su mu se dešavale kroz karijeru - od osuđivanja zbog toga što je često tumačio gej likove i žene, negativnih komentara od strane kolega, do napada na ulici! Glumac Dušan Kaličanin za… »
Vesti dana »
Izbori u Rusiji nisu nikog iznenadili, ali je ključno kako će ih Kremlj koristiti: BBC urednik
Južne vesti pre 10 minutajoš 23 povezane
"Do sada se prijavilo skoro 1.700.000 građana!" Mali objasnio sve detalje isplate: Otkrio kome na račun prvo leže 6.000 dinara od države (video)
Blic pre 56 minutajoš 20 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 21. septembar: Umereno oblačno i svežije, ujutru kratkotrajna kiša
Serbian News Media pre 6 minutajoš 21 povezana
AfD pobedila na izborima u Meklenburgu-Zapadnoj Pomeraniji, Levica u Berlinu
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih
SPC i vernici danas slave Malu Gospojinu, rođenje Presvete Bogorodice
Sputnik pre 1 satjoš 15 povezanih