Повезане вести
Власник ријечког кафића одговорио пленковићу: Ја плаћам њега не он мене, не види када мене нападају
Вечерње новости 22.02.2021
ВЛАСНИК ријечког кафића, који је поручио да чланови и симпатизери ХДЗ-а нису добродошли у његовом објекту, Томислав Ковачевић, каже да је под великим политичким притиском и да премијер Андреј Пленковић изјавама покушава да га… »
Пленковић не види да ме називају србо-четником
Политика 22.02.2021
Власник ријечког кафића, који је поручио да чланови и симпатизери ХДЗ-а нису добродошли у његовом објекту, Томислав Ковачевић, каже да је под великим политичким притиском и да премијер Андреј Пленковић изјавама покушава да га… »
Газда ријечког кафића одговара пленковићу: Ја плаћам њега, а не он мене!
Курир 22.02.2021
Власник ријечког кафића, који је поручио да чланови и симпатизери ХДЗ-а нису добродошли у његовом објекту, Томислав Ковачевић, каже да је под великим политичким притиском и да премијер Андреј Пленковић изјавама покушава да га… »
Новинари изнервирали Пленковића: Хрватски премијер изједначио третман ХДЗ у Ријеци са прогоном Срба и Јевреја
Курир 22.02.2021
Премијер Андреј Пленковић је прецизирао данас да је порука власника кафића из Ријеке, где чланови и симпатизери његове станке нису добродошли, дискриминација, јер је реч ХДЗ у истој равни са Србима и Јеврејима. Власник ријечког… »
Припадник ХДЗ-а "не зна ћирилицу", Пленковић пореди противљење политичкој партији са страдањем Срба и Јевреја!
Ало 22.02.2021
Власник ријечког кафића "Тхрее Монкеис", поручио је раније на свом фејсбук профилу да "симпатизери и гласачи ХДЗ-а нису добродошли у кафић", јер су власници кафића понижени од владе, премијера Пленковића и ХДЗ-а. Пленковић је… »
Није га срамота: Пленковић упоредио ХДЗ са Србима и Јеврејима
Вечерње новости 22.02.2021
ПРЕМИЈЕР Андреј Пленковић је прецизирао данас да је порука власника кафића из Ријеке, где чланови и симпатизери његове станке нису добродошли, дискриминација, јер је реч ХДЗ у истој равни са Србима и Јеврејима. Власник ријечког… »
Вести дана »

"Издаваћемо хитна упозорења": Рхмз се огласио због невремена које се сутра очекује у Србији
Мондо пре 3 сатајош 32 повезане

Протест у Београду Удружења за заштиту животиња против нацрта закона
Бета пре 3 сатајош 12 повезаних

Овај пут нам драма баш није била потребна! Србија против Турске имала и среће...
Курир пре 16 минутајош 31 повезана

"Дохватио је шапом" Огласила се мајка девојчице коју је напао вук у Грчкој: "Раширио је чељуст да је зграби"
Вечерње новости пре 41 минутајош 22 повезане