Повезане вести
Тара Симов попила жестоку казну због агресивног понашања Продукција је ударила по џепу, она наставила да бесни на Миљану…
Курир 22.02.2021
Продукција ријалитија "Задруга" решила је да казни Тару Симов због агресивног поншања. - Задругари, донели смо одлуку да Тара буде кажњена месечним хонораром због агресивног понашања - прочитао је Јањуш. - Моје речи њу нису… »
Севале ПЕСНИЦЕ У ЗАДРУЗИ: Тара нокаутирала Миљану! Жесток обрачун задругарки, обезбеђење једва спречило хаос (видео)
Мондо 22.02.2021
Једва су успели да их раздвоје. Једва су успели да их раздвоје. Тара Симов и Миљана Кулић су дошле у физички конфликт током поделе бужета. МИљана је скочила на Тару да јој отме буџет, због чега су се покошкале, а Симова је… »
Хаос у задрузи: Тара изударала Миљану Кулић: Задругари вриштали, обезбеђење их раздвајало
Блиц 22.02.2021
У току дана дошло је до физичког обрачуна између Таре Симов и Миљане Кулић. Наиме, током поделе буџете у Белој кући, Тара и Миљана имале су озбиљан конфликт који је ескалирао физичким обрачуном. У једном моменту Миљана је… »
Тара нокаутирала Миљану! Ријалити учеснице се жестоко обрачунале, обезбеђење једва спречило хаос! Кулићева извукла дебљи…
Курир 22.02.2021
Миљана Кулић и Тара Симов физички су се обрачунале. Током поделе буџете Тара и Миљана дошле су озбиљан конфликт када је МИљана скочила на Тару да јој отме буџет, због чега су се покошкале, али задругари су одмах скочили да… »
Вести дана »
„Моја полиција ме није заштитила, ја сам урлала, а они су само гледали“: Екипа Н1 о нападу испред Ћациленда
Цензоловка пре 3 сатајош 50 повезаних
Ванредне одбране од поплава проглашене у Врању и околини због изливања Јужне Мораве
Наслови.аи пре 4 сатијош 27 повезаних
Изборна реприза на Косову и Метохији, може ли Српска листа да помери језичак на ваги
РТС пре 3 сатајош 32 повезане