Повезане вести
Суђење бившем председнику општине Гроцка при крају, има ли правде за Јовановића
Н1 Инфо 22.02.2021
Да ли ће некадашњи председник општине Гроцка Драгољуб Симоновић бити осуђен за паљење куће новинара Милана Јовановића? Тужилац за Симоновића тражи 8 година затвора. Други општински суд сутра саопштава првостепену пресуду… »
Дан уочи пресуде локалном шерифу! Ево шта је рекао новинар којем су спалили све што је имао!
Правда 22.02.2021
Новинар Милан Јовановић, коме је у децембру 2018. године запаљена кућа, каже за Н1 да је током судског поступка чуо гомилу лажи и од окривљених и од њихових адвоката. Задовољан је што се суђење ближи крају, али наглашава да… »
Милан Јовановић: Више сам ја био оптуживан него окривљени
Нова 22.02.2021
Новинар Милан Јовановић, коме је у децембру 2018. године запаљена кућа, каже за Н1 да је током судског поступка чуо гомилу лажи и од окривљених и од њихових адвоката. Задовољан је што се суђење ближи крају, али наглашава да… »
УНС позвао новинаре да сутра дођу на изрицање пресуде за паљење куће колеге Милана Јовановића
Данас 22.02.2021
У Београду ће сутра бити изречена првостепена пресуда оптуженима за паљење куће новинара портала Жиг инфо Милана Јовановића, најавило је Удружење новинара Србије (УНС) о чему се судски поступак води од априла 2019. године. УНС… »
Јовановић: Гомила лажи на суђењу, више сам ја био оптуживан него окривљени
Н1 Инфо 22.02.2021
Вести дана »
Трзавице у односима Украјине и Израела: Тел Авив прихватио руски брод са житом за које Кијев тврди да је украдено са окупираних територија!
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Данас на северу облачно, у остатку земље претежно сунчано и топло, до 25 степени
Нова пре 2 сатајош 1 повезана
Чачанима нису Далматинци помогли: Борац иде у доигравање за опстанак у АБА лиги
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Победа каријере му је против Новака у великом финалу, сада у неизвесном мечу осигурао осмину финала Мастерса
Телеграф пре 7 минутајош 5 повезаних