Повезане вести

Суђење бившем председнику општине Гроцка при крају, има ли правде за Јовановића

Суђење бившем председнику општине Гроцка при крају, има ли правде за Јовановића

Н1 Инфо 22.02.2021
Да ли ће некадашњи председник општине Гроцка Драгољуб Симоновић бити осуђен за паљење куће новинара Милана Јовановића? Тужилац за Симоновића тражи 8 година затвора. Други општински суд сутра саопштава првостепену пресуду… »
Дан уочи пресуде локалном шерифу! Ево шта је рекао новинар којем су спалили све што је имао!

Дан уочи пресуде локалном шерифу! Ево шта је рекао новинар којем су спалили све што је имао!

Правда 22.02.2021
Новинар Милан Јовановић, коме је у децембру 2018. године запаљена кућа, каже за Н1 да је током судског поступка чуо гомилу лажи и од окривљених и од њихових адвоката. Задовољан је што се суђење ближи крају, али наглашава да… »
Милан Јовановић: Више сам ја био оптуживан него окривљени

Милан Јовановић: Више сам ја био оптуживан него окривљени

Нова 22.02.2021
Новинар Милан Јовановић, коме је у децембру 2018. године запаљена кућа, каже за Н1 да је током судског поступка чуо гомилу лажи и од окривљених и од њихових адвоката. Задовољан је што се суђење ближи крају, али наглашава да… »
УНС позвао новинаре да сутра дођу на изрицање пресуде за паљење куће колеге Милана Јовановића

УНС позвао новинаре да сутра дођу на изрицање пресуде за паљење куће колеге Милана Јовановића

Данас 22.02.2021
У Београду ће сутра бити изречена првостепена пресуда оптуженима за паљење куће новинара портала Жиг инфо Милана Јовановића, најавило је Удружење новинара Србије (УНС) о чему се судски поступак води од априла 2019. године. УНС… »
Јовановић: Гомила лажи на суђењу, више сам ја био оптуживан него окривљени

Јовановић: Гомила лажи на суђењу, више сам ја био оптуживан него окривљени

Н1 Инфо 22.02.2021

Вести дана »