Povezane vesti
“Zašto ne radim? Zato što sam crnac”: Klarens Sedorf podigao glas protiv nejednakosti u fudbalu
Vesti online 22.02.2021
Legendarni Holanđanin Klarens Sedorf opasno je uzburkao javnost nakon tvrdnje da je bez posla zbog njegove boje kože. – Ne postoji jednakost u davanju šanse trenerima. Brojke to dovoljno govore. U današnjem profesionalnom fudbalu nema trenera crnaca koji… »
Klarens Sedorf: „Trenutno sam bez angažmana, jer sam tamne puti!“
Hot sport 22.02.2021
Bivši fudbaler Milana pričao o veoma osetljivoj temi! Holanđanin se požalio da su tamnoputi treneri diskriminisani u svetu fudbala. – Ne postoji jednakost u davanju šanse trenerima. Brojke dovoljno govore. U današnjem fudbalu nema afroameričkog trenera… »
Sedorf šokirao: "Ne treniram nikog jer sam crnac"!
Sportske.net 22.02.2021
Bivši holandski fudbaler Klarens Sedorf požalio se da su tamnoputi treneri diskriminisani u svetu fudbala i da retko imaju priliku da vode neki klub. Legendarni fudbaler Ajaksa, Intera, Real Madrida i Milana trenutno je bez kluba, a u intervjuu za Gazeta… »
Vesti dana »

(Mapa) cela Srbija pod alarmom! Rhmz se oglasio, posebno upozorio na ovu opasnu pojavu: Od sutra preokret!
Blic pre 4 satijoš 29 povezanih

Nisu pročitali ni slovo, ali žele da naprave cirkus: Dubravka Đedović Handanović o novoj Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima
Kurir pre 2 satajoš 36 povezanih

Zvezda u subotu igra derbi 4. kola sl na Marakani, ovo su cene karata
Telegraf pre 15 minutajoš 59 povezanih

Tramp uvodi carine i do 250 odsto na lekove: Evropa planira selidbu fabrika u SAD, a da li će i Srbija biti u problemu?
Nova ekonomija pre 3 satajoš 58 povezanih

Bela kuća demantuje Kremlj: Sastanak Trampa i Putina još nije dogovoren
Telegraf pre 21 minutajoš 63 povezane