Povezane vesti

"Nije trebalo: da se prihvatim posla u Partizanu!" Vlado Šćepanović otvorio karte o vremenu u crno-belom taboru

"Nije trebalo: da se prihvatim posla u Partizanu!" Vlado Šćepanović otvorio karte o vremenu u crno-belom taboru

Sportal blic 23.02.2021
Nakon odlaska Andree Trinkijerija, je dobio priliku da vodi crno-bele na startu ove sezone. Međutim, saradnja je trajala kraće nego očekivano i Crnogorac je napustio klub. Još od oktobra je Šćepanović bez angažmana, a sada je rešio da otvoreno… »
‘Nije trebalo da se prihvatim tog posla’: Vlado Šćepanović prvi put progovorio posle odlaska iz Partizana

‘Nije trebalo da se prihvatim tog posla’: Vlado Šćepanović prvi put progovorio posle odlaska iz Partizana

Hot sport 23.02.2021
Dosta toga izdešavalo se tokom ove sezone u crno-belom taboru. Partizan je nakon odlaska Andree Trinkijerija sezonu započeo sa Vladom Šćepanovićem na klupi. Deluje da je to bio logičan sled događaja, ali je saradnja trajala kraće nego što je iko… »
Šćepanović: Nije trebalo da preuzmem Partizan, više sam se bavio drugim stvarima nego košarkom!

Šćepanović: Nije trebalo da preuzmem Partizan, više sam se bavio drugim stvarima nego košarkom!

Vesti online 23.02.2021
Doskorašnji trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović priznao je da se pokajao što je na početku tekuće sezone seo na klupu crno-belih po odlasku Andree Trinkijerija! Šćepanović je bio pomoćnik Italijanu, da bi po njegovom odlasku preuzeo… »
Šćepanović se kaje što je preuzeo Partizan: Gorka škola

Šćepanović se kaje što je preuzeo Partizan: Gorka škola

Nova 23.02.2021
Vlado Šćepanović, nekadašnji trener Partizana, još jednom je prokomentarisao situaciju u klubu iz Humske, u kom ne cvetaju ruže ni posle njegove smene. U intervjuu za Vijesti, on je rekao da je pogrešio što je uopšte prihvatio da nasledi Andreu… »
Šćepanović prvi put o otkazu, da li je ovo najveći problem Partizana?

Šćepanović prvi put o otkazu, da li je ovo najveći problem Partizana?

Sportske.net 23.02.2021
Vlado Šćepanović rastao se od Partizana brže nego što se očekivalo, on je aktuelnu sezonu započeo na klupi "crno-belih", ali je posle niza loših rezultata dobio otkaz. U intervjuu za TV Vijesti, on je istakao da je pogrešio što je uopšte… »
Šćepanović o periodu u Partizanu: Mislim da nije trebalo da se prihvatim tog posla

Šćepanović o periodu u Partizanu: Mislim da nije trebalo da se prihvatim tog posla

Večernje novosti 22.02.2021
PARTIZAN je sezonu počeo sa Vladom Šćepanovićem kao glavnim trenerom, ali je saradnja veoma brzo prekinuto. Ovaj košarkaški stručnjak je od oktobra bez posla. Na klupi crno-belih ga je zamenio Sašo Filipovski, a Šćepanović ja za podgoričke "TV… »

Vesti dana »