Повезане вести

"Није требало: да се прихватим посла у Партизану!" Владо Шћепановић отворио карте о времену у црно-белом табору

"Није требало: да се прихватим посла у Партизану!" Владо Шћепановић отворио карте о времену у црно-белом табору

Спортал блиц 23.02.2021
Након одласка Андрее Тринкијерија, је добио прилику да води црно-беле на старту ове сезоне. Међутим, сарадња је трајала краће него очекивано и Црногорац је напустио клуб. Још од октобра је Шћепановић без ангажмана, а сада је… »
Шћепановић: Није требало да преузмем Партизан, више сам се бавио другим стварима него кошарком!

Шћепановић: Није требало да преузмем Партизан, више сам се бавио другим стварима него кошарком!

Вести онлине 23.02.2021
Доскорашњи тренер кошаркаша Партизана Владо Шћепановић признао је да се покајао што је на почетку текуће сезоне сео на клупу црно-белих по одласку Андрее Тринкијерија! Шћепановић је био помоћник Италијану, да би по његовом… »
‘Није требало да се прихватим тог посла’: Владо Шћепановић први пут проговорио после одласка из Партизана

‘Није требало да се прихватим тог посла’: Владо Шћепановић први пут проговорио после одласка из Партизана

Хот спорт 23.02.2021
Доста тога издешавало се током ове сезоне у црно-белом табору. Партизан је након одласка Андрее Тринкијерија сезону започео са Владом Шћепановићем на клупи. Делује да је то био логичан след догађаја, али је сарадња трајала краће… »
Шћепановић се каје што је преузео Партизан: Горка школа

Шћепановић се каје што је преузео Партизан: Горка школа

Нова 23.02.2021
Владо Шћепановић, некадашњи тренер Партизана, још једном је прокоментарисао ситуацију у клубу из Хумске, у ком не цветају руже ни после његове смене. У интервјуу за Вијести, он је рекао да је погрешио што је уопште прихватио да… »
Шћепановић први пут о отказу, да ли је ово највећи проблем Партизана?

Шћепановић први пут о отказу, да ли је ово највећи проблем Партизана?

Спортске.нет 23.02.2021
Владо Шћепановић растао се од Партизана брже него што се очекивало, он је актуелну сезону започео на клупи "црно-белих", али је после низа лоших резултата добио отказ. У интервјуу за ТВ Вијести, он је истакао да је погрешио што… »
Шћепановић о периоду у Партизану: Мислим да није требало да се прихватим тог посла

Шћепановић о периоду у Партизану: Мислим да није требало да се прихватим тог посла

Вечерње новости 22.02.2021
ПАРТИЗАН је сезону почео са Владом Шћепановићем као главним тренером, али је сарадња веома брзо прекинуто. Овај кошаркашки стручњак је од октобра без посла. На клупи црно-белих га је заменио Сашо Филиповски, а Шћепановић ја за… »

Вести дана »