Povezane vesti

Vučić: Očekujem zajednički pritisak SAD i EU da priznamo Kosovo

Politika pre 2 dana
Rezovi u SNS zbog bahatih pojedinaca.- Srpske stranke izlaze jedinstveno na izbore u Preševu.- Sednica Glavnog odbor SNS-a u aprilu ili maju. Predsednik Aleksandar Vučić ukazao je da je pred Srbijom veoma težak period, tokom kojeg će biti suočena sa… »

Pogledajte dolazak, počelo predsedništvo SNS: Vučić stigao, obraća se posle sednice! Nela u belom, Vesić došao među…

Kurir pre 1 dan
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se nakon sednice Predsedništva SNS, čiji je početak zakazan za 16 časova. Predsednik Aleksandar Vučić, koji će, kako se očekuje obratiti javnosti nakon sednice, stigao je u sedište stranke… »

Završena sednica predsedništva SNS: Koje su bile glavne teme?

B92 pre 2 dana
Završena je sednica Predsedništva Srpske napredne stranke na kojoj je razmatrana aktuelna politička situacija u državi i regionu. Sednicom je predsedavao lider stranke Aleksandar Vučić. Sednica je počela oko 16 sati u centrali SNS na Novom… »

Vučić: Očekujem zajednički pritisak SAD i EU da Srbija prizna Kosovo

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić ukazao je da je pred Srbijom veoma težak period, tokom kojeg će biti suočena sa različitim pritiscima sa svih strana pre svega po pitanju Kosova i Metohije, te da očekuje zajednički pritisak SAD i EU da Srbija… »

Vučić nakon sednice Predsedništva SNS: Pred nama je težak period, bićemo izloženi brojnim pritiscima

Blic pre 2 dana
PredsednIk Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, u obraćanju medijima nakon sednice Predsedništva SNS da je na sastanku analizirana politička situacija u Srbiji i istakao da je težak period pred našom zemljom kada je u pitanju Kosovo i Metohija… »

Vučić: Očekuje nas zajednički pritisak EU i SAD po pitanju Kosova

N1 Info pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da se može očekivati "zajednički pritisak EU i SAD" na Srbiju povodom pitanja Kosova. Vučić je posle sednice Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) rekao da je pred Srbijom „težak period“ u… »

Vučić nakon sednice Predsedništva SNS: "Srbija više nije džak za udaranje, odgovorićemo na svaku laž stranih lobista"…

Večernje novosti pre 2 dana
ZAVRŠENA je sednica Predsedništva Srpske napredne stranke na kojoj je razmatrana aktuelna politička situacija u državi i regionu. Sednicom je predsedavao lider stranke Aleksandar Vučić, i bilo je reči o stanju na Kosovu i Metohiji posle održanih… »

Vučić: Za očekivati je koncentrisani pritisak EU i SAD oko Kosova

Beta pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je večeras da se može očekivati "koncentrisani" pritisak EU i SAD na Srbiju povodom pitanja Kosova. Vučić je posle sednice Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) rekao da je pred Srbijom "težak… »

Završena sednica Predsedništva SNS-a

RTS pre 2 dana
Sednica Predsedništva SNS-a, na kojoj je razmatrana aktuelna politička situacija u Srbiji i regionu, završena je u 18 sati. Javnosti se nakon sednice obratio predsednik Aleksandar Vučić. Sednica je počela oko 16 sati u centrali SNS-a na Novom… »

Vučić: Očekujem zajednički pritisak SAD i EU da Srbija prizna Kosovo

Dnevnik pre 2 dana
Predsednik SNS, Aleksandar Vučić je, nakon sednice Predsedništva, rekao da su analizirani poslednji izbori na KiM, na kojima je potvrđena apsolutna dominacija Srpske liste kod srpskog življa, na čemu je zahvalan Srbima na Kosmetu. BEOGRAD… »

Pred Srbijom je težak period: Predsednik otkrio šta nas očekuje - uslediće snažan pritisak

Večernje novosti pre 2 dana
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar VUčić obratio se građanima Srbije nakon sednice Predsedništva SNS. Na samom početku obraćanja predsednik je istakao da su na sastanku analizirani izbori koji su održani na KiM, i primetili smo nekoliko stvari. - Među… »

Vučić stigao u sedište SNS: Počela sednica Predsedništva

Nova pre 2 dana
U toku je sednica Predsedništva SNS na kojoj će vrh ove stranke razgovarati o aktuelnoj političkoj situaciji u zemlji, ali i o odnosima u regionu. Predsednik Srbije i šef SNS Aleksandar Vučić prisustvuje sednici Predsedništva, a uz njega tu su još… »

Vučić se danas u 16 časova obraća građanima

Vesti online pre 2 dana
Na sednici Predsedništva Srpske napredne stranke koju će voditi Aleksandar Vučić glavna tema sastanka biće situacija na Kosovu i Metohiji. Kako prenose mediji nakon sednice Predsedništva SNS-a, koja je najavljena za 16 časova, predsednik Srbije… »

Prvo sednica, pa obraćanje Vučića

B92 pre 2 dana
Srpska napredna stranka održaće od 16 časova sednicu Predsedništva na kojoj će biti razmatrana aktuelna politička situacija u državi i regionu. Nakon sednice građanima će se obratiti predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić. Sinoć su… »

Predsednik će se obratiti građanima: Najavljena konferencija za novinare nakon sednice Predsedništva SNS-a

Večernje novosti pre 2 dana
KAKO saznaju "Novosti" nakon sednice Predsedništva SNS-a, koja je najavljena za 16 časova, predsednik Srbije Aleksandar Vučić će se obratiti novinarima. Podsetimo, na sednici Predsedništva SNS-a biće razmatrana aktuelna politička situacija u… »

"Novosti" saznaju Danas sednica Predsedništva SNS: Evo o čemu će Vučić razgovarati sa vrhom stranke

Večernje novosti pre 2 dana
SRPSKA napredna stranka održaće sutra sednicu predsedništva na kojoj će biti razmatrana aktuelna politička situacija u državi i regionu - saznaju Novosti. Prema našim informacijama, na sednici koju će voditi lider stranke Aleksandar Vučić biće… »

Danas sednica Predsedništva SNS: Sednicu će voditi predsednik Vučić - glavne teme Kosovo i Republika Srpska

Večernje novosti pre 2 dana
SRPSKA napredna stranka održaće danas sednicu Predsedništva na kojoj će biti razmatrana aktuelna politička situacija u državi i regionu. Prema našim informacijama, na sednici koju će voditi lider stranke Aleksandar Vučić biće reči o stanju na… »

Sutra sednica predsedništva SNS, teme Kosovo i Srpska

Blic pre 3 dana
Srpska napredna stranka (SNS) održaće sutra sednicu Predsedništva na kojoj će biti razmatrana aktuelna politička situacija u državi i regionu, potvrđeno je večeras Tanjugu. "Večernje novosti" pišu da će na sednici koju će voditi lider stranke… »

Vučić u izdanju u kakvom ga retko viđamo: Predsednik nasmejan i opušten sa čašom srpskog šardonea u ruci (foto)

Večernje novosti pre 3 dana
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je večeras fotografiju kakva se retko može videti - nasmejan i opušten, ali u pripremama za teške obaveze. - Retke su večeri kada se smejem i opuštam. Sedim u podrumu svog oca, pijem srpski šardone i… »

Vesti dana »