Povezane vesti

Raste broj novozaraženih, nadležni najavljuju oštrije mere

RTS pre 8 dana
Zbog sve većeg broja novozaraženih, nadležni najavljuju oštrije mere. Krizni štab će u sredu raspravljati o radnom vremenu prodavnica i kafića. 23. 02. 2021. 13:03 U Srbiju iz EU stiže dodatna zaštitna oprema protiv kovida EU je za potrebe borbe… »

Pogoršanje epidemije u Paraćinu: Građani sve opušteniji, a u kovid-ambulantama dnevno se ponovo obavi preko stotinu…

Večernje novosti pre 7 dana
MADA je broj hospitalizovanih na kovid-odeljenju Opšte bolnice u Paraćinu značajno manji nego krajem prošle godine - trenutno ih je 33, primetan je ponovni porast broja osoba sa respiratornim tegobama koji se javljaju na pregled. Na dnevnom nivou… »

AKTUELNO: U Srbiji više od 3.000 novozaraženih, 15 preminulih

RTV pre 7 dana
BEOGRAD, NOVI SAD - U Srbiji je u poslednja 24 sata, na testiranih 15.000 uzoraka, potvrđeno 3.257 novih slučajeva korona virusa, a preminulo je 15 osoba. U bolnicama je 3.727 pacijenata, od kojih je 157 na respiratorima, objavljeno je na zvaničnom… »

Korona u Negotinu: 19 novih slučajeva infekcije

Večernje novosti pre 7 dana
ZA 24 časa u opštini Negotin od 50 testiranih na prisustvo virusa korona pozitivno je 19 naših sugrađana. Pozitivan rezultat na prisustvo virusa korona evidentiran je kod 10 osoba ženskog pola od kojih najmlađa ima 17 godina, a ostale od 29 do 67… »

U Negotinu još 19 novoobolelih od korona virusa

Glas Zaječara pre 8 dana
Prema podacima Zdravstvenog centra Negotin, u poslednja 24 časa, od 50 obrađenih antigen testova, pozitivan nalaz registrovan je kod 19 osoba, što čini 38 procenata testiranih. Koronavirus je potvrđen kod devet osoba muškog pola, starosti od 30 do… »

U Jablaničkom okrugu 23 pozitivna

Jug press pre 7 dana
LESKOVAC U poslednja 24 sata od 269 rezultata(od toga za grad Leskovac 178) 23 je sa pozitivnim nalazom. Od toga 16 osoba je sa teritorije grada Leskovca, dve osobe sa teritorije opstine Vlasotince, 4 sa teritorije opstine Lebane i jedna osoba sa… »

Pojačan inspekcijski nadzor u Kragujevcu, kažnjeno 39 objekata

iKragujevac pre 8 dana
Jedan od gradova sa nepovoljnom epidemijskom situacijom je i Kragujevac. Poslednjih dana broj novozaraženih kreće se uzlaznom linijom. Korona virus juče je potvrđen kod 165 građana Šumadije, od čega je u Kragujevcu registrovano 100 novih… »

Ničić: U Zaječaru 1 osoba preminula, 39 novoobolelih

Glas Zaječara pre 8 dana
Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić saopštio je putem društvene mreže fejsbuk da na osnovu 107 novoobrađena PCR i Ag uzorka , u poslednja 24 h, na teritoriji grada Zaječara imamo još tridesetdevet (39), nove, covid-19 pozitivne osobe ( 37% od… »

Vakcinisano 28.600 osoba u Zlatiborskom okrugu

Zoom UE pre 8 dana
ZLATIBORSKI OKRUG – Na teritoriji Zlatiborskog okruga do sada je vakcinisano 28.600 osoba. Sa dve doze vakcinisano je 16.500, a sa jednom još 12.100 lica, saopšteno je iz Zavoda za javno zdravlje Užice. Ukupan broj vakcinisanih Užičana je 10.900… »

Epidemiološka situacija u Rasinskom okrugu: Sve veći broj pregleda u kovid ambulantama

Kurir pre 8 dana
Prema izveštaju Zavoda za javno zdravlje iz Kruševca, epidemiološka situacija u Rasinskom okrugu je sve više komplikovana. Za poslednja 24 sata zabeleženo je 55 novih kovid bolesnika, ne računajući opštine Trstenik i Brus za koje nije bilo… »

Još 16 novozaraženih Leskovčana kovidom, broj pregleda u Vranju premašio 300

Južne vesti pre 8 dana
Od 260 testiranih u Jablaničkom okrugu, prema poslednjim informacijama Zavoda za javno zdravlje u Leskovcu, na kovid su pozitivne 23 osobe, od toga 16 Leskovčana. Kao i prethodnog dana, u Vranju je 117 novoobolelih, a broj pregleda u kovid ambulanti je… »

U čačanskoj bolnici smeštena 63 kovid bolesnika

Glas Zapadne Srbije pre 8 dana
Čačak - Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovana su 63 pacijenta. U respiratornom centru smešteno je sedam pacijenata, dva pacijenta su priključena na respiratoreu. U protekla 24 časa… »

Direktorka kovid bolnice u Batajnici: “Juče smo imali rekordan broj prijema”

Nedeljnik pre 8 dana
Foto: Profimedia / Ilustracija Beograd je od početka epidemije koronavirusa grad sa najvećim brojem novozaraženih iz dana u dan. U poslednje dve nedelje brojevi postepeno rastu, pa je tako juče u glavnom gradu Srbije bilo blizu 1.000 novih slučajeva… »

Korona u Vranju ne popušta: U kovid bolnicama 140 pacijenata, obavljeno 319 pregleda

Kurir pre 8 dana
U Vranju je u kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno 319 pregleda, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije u Vranju. Od ovog broja je 135 prvih pregleda. Uzorkovana je krv kod 187 pacijenata i sačinjeno je 117 RTG pluća… »

Loznička bolnica: Na respiratorima 6 pacijenata, hospitalizovano 85

Kurir pre 8 dana
Na kovid odeljenjima lozničke Opšte bolnice na lečenju je trenutno 85 pacijenata, jedan manje nego juče, ali su dva na respiratoru, a četiri na neinvazivnoj respiratornoj podršci, saopšteno je danas iz ove ustanove. U Trijažnom centru Doma… »

Novi Pazar: U kovid ambulanti 121 pregeld, u bolnici 97 osoba

RTV Novi Pazar pre 8 dana
Prema poslednjim podacima, u protekla 24 časa Kovid ambulaniti Doma zdravlja u Novom Pazaru javila se 121 osoba, od tog broja njih 52 javilo ljekarima prvi put, zbog simptoma sličnih koronavirusu. U bolnici je zadržano sedam osoba, na dalje kućno… »

U leskovačkom kraju pozitivno na koronu 23 od 269 testiranih osoba

Jugmedia pre 8 dana
Iako je i u Leskovcu došlo do vidnog opuštanja građana, što je vidljivo po prepunim kafićima gde se iz pojednih u centru grada čuje i živa muzika, a maske se sve ređe nose, stanje sa korona virusom je, nekim čudnom srećom stabilno jer se broj… »

Još 23 pozitivna rezultata: U Jablaničkom okrugu korona i dalje preti

Večernje novosti pre 8 dana
OD 269 najnovijih laboratorijskih analiza na infekciju virusom korona pozitivna su 23 rezultata osoba sa teritorije Jablaničkog okruga. Od ovog broja u Leskovcu je testirano 178 pacijenata, a registrovano je 16 novoobolelih. Među zaraženima su i… »

Broj prvih pregleda u Vranju i dalje raste, kao i broj novozaraženih

Jugmedia pre 8 dana
Od 164 testirana građana Pčinjskog okruga u poslednja 24 sata njih 164 su bila pozitivna na korona virus, što je za 29 više nego dan ranije, a pozitivnost je 38 posto, pokazuje statistika Zavoda za javno zdravlje Vranje. Najveći skok zabeležen je u… »

Novi Pazar: Pozitivno skoro 50 odsto testiranih, na lečenju 97 pacijenata

Sandžak press pre 8 dana
Tokom protekla 24 sata u novopazarskim Covid bolnicama nije bilo preminulih pacijenata, saopštio je lokalni Štab za vanredne situacije. Juče je na bolničko lečenje zadržano šest osoba iz Novog Pazara i jedna iz Raške, dok je kući otpušteno deset… »

NOVI PAZAR: Pozitivno skoro 50 odsto testiranih, na lečenju 97 pacijenata

Sandžak haber pre 8 dana
NOVI PAZAR – Tokom protekla 24 sata u novopazarskim Covid bolnicama nije bilo preminulih pacijenata, saopštio je lokalni Štab za vanredne situacije. Juče je na bolničko lečenje zadržano šest osoba iz Novog Pazara i jedna iz Raške, dok je kući… »

Brojke i dalje rastu, gužve u ATD-u, gužve i u kovid bolnicama

OK radio pre 8 dana
U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 319 pregleda, od čega je 135 broj prvih pregleda. Uzorkovana je krv kod 187 pacijenata i sačinjeno je 117 RTG pluća. Urađeno je 156 antigenskih testova, od kojih je 117 pozitivno na… »

Novi Pazar: Pozitivno skoro 50 odsto testiranih, na lečenju 97 pacijenata

IndeksOnline pre 8 dana
NOVI PAZAR – Tokom protekla 24 sata u novopazarskim Covid bolnicama nije bilo preminulih pacijenata, saopštio je lokalni Štab za vanredne situacije. Juče je na bolničko lečenje zadržano šest osoba iz Novog Pazara i jedna iz Raške, dok je kući… »

Stiglo prvo upozorenje: Batajnica je pretrpana

Sputnik pre 8 dana
Direktorka kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić Vukičević izjavila da je situacija veoma teška i da je zdravstveni sistem prenapregnut. Danima je najviše novoobolelih u Beogradu. Sve je više i prvih pregleda u kovid ambulantama i onih na… »

Žarište koje se ne gasi: Broj zaraženih na dnevnom nivou u Vranju se ne smanjuje

Večernje novosti pre 8 dana
PREMA zvaničnim podacima o broju zaraženih na dnevnom nivou Vranje je i dalje korona žarište koje se ne gasi. Statistički podaci poslednjih dana pokazuju da se u Vranju beleži sve veći broj novoobolelih osoba. Rezultati vranjskog Zavoda za javno… »

Raste broj novozaraženih, nadležni najavljuju oštrije mere

Glas Zapadne Srbije pre 8 dana
Zbog sve većeg broja novozaraženih, nadležni najavljuju oštrije mere. Krizni štab će u sredu raspravljati o radnom vremenu prodavnica i kafića. Povećava se broj obolelih u Kragujevcu Osim Beograda, Novog Sada, Niša, jedan od gradova sa… »

U kovid bolnicu u Batajnici juče primljen rekordan broj pacijenata: "Situacija je veoma teška"

Telegraf pre 8 dana
Direktorka ove ustanove Tatjana Adžić Vukičević ukazuje da je najveći broj pacijenta između 40 i 50 godina, kao da je otprilike isti broj muškaraca i žena koji su hospitalizovani. Sve je više i prvih pregleda u kovid ambulantama i onih na… »

Vesti dana »