Povezane vesti

Autobus propao u rupu kod Beograđanke, nakon što je pukla vodovodna cev: Saobraćaj izmenjen

Telegraf pre 7 dana
Za sve potrošače u ovoj i okolnim ulicama uredno vodosnabdevanje biće uspostavljeno do 15 časova. Vodovodna cev pukla je oko 3 sata posle ponoći, zbog čega se otvorila velika rupa na asfaltu u Ulici kralja Milana kod Beograđanke u koju je autobus… »

Popravljen kvar kod Beograđanke, gde je jutros propao autobus: Kralja Milana i dalje zatvorena za saobraćaj, u okolnim…

Blic pre 6 dana
Ekipe JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" popravili su kvar na vodovodnoj mreži u Ulici kralja Milana u centru Beograda. Međutim, taksisti javljaju da je ova ulica i dalje zatvorena za saobraćaj, od Slavije do Terazija, zbog čega se stvaraju… »

Sanirana cev zbog koje se otvorila rupa kod Beograđanke

N1 Info pre 6 dana
Ekipa JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" sanirala je, danas oko 15 sati, kvar na vodovodnoj mreži u Ulici kralja Milana. Noćas, oko tri sata posle ponoći, pukla je vodovodna cev u toj ulici, kod Beograđanke, gde se otvorila velika rupa na asfaltu… »

Karambol kod Beograđanke: Otvorio se krater u koji je upao autobus FOTO/VIDEO

B92 pre 6 dana
Beograd -- Zbog pucanja vodovodne cevi, otvorila se rupa kod Beograđanke, u koju je propao autobus. Cev profila 300 mm je, kako se navodi, pukla oko 3 sata posle ponoći i otvorila se velika rupa na asfaltu u Ulici kralja Milana kod Beograđanke u koju… »

Saniran kvar u Kralja Milana

RTS pre 6 dana
Ekipa JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" sanirala je kvar na vodovodnoj mreži u Ulici kralja Milana. Noćas je oko tri sata posle ponoći pukla vodovodna cev u Ulici kralja Milana kod Beograđanke, gde se otvorila velika rupa na asfaltu u koju je… »

Pukla vodovodna cev – otvorila se rupa kod Beograđanke, propao autobus

RTS pre 7 dana
Oko 3 sata posle ponoći pukla je vodovodna cev u Ulici kralja Milana kod Beograđanke, gde se otvorila velika rupa na asfaltu u koju je upao autobus sa linije 31. Autobusi sa linija 22A i 31 saobraćaju izmenjenom trasom prema Studentskom trgu, a linija… »

Bili smo u centru Beograda gde je rupa “progutala” autobus

Nova pre 7 dana
Rano jutros je u ulici Kralja Milana pukla vodovodna cev i na asfaltu se otvorila velika rupa u kojoj je upao gradski autobus. Saobraćaj u ovoj ulici i dalje je zatvoren, dok radnici gradskih službi rade na saniranju štete. Oko 3 sata posle ponoći… »

Kod Beograđanke autobus propao u rupu! Pukla vodovodna cev i napravila krater na asfaltu, evo kada se saobraćaj vraća u…

Blic pre 7 dana
Tri sata posle ponoći pukla je vodovodna cev u Ulici kralja Milana kod Beograđanke. Pucanje cevi izazvalo je otvaranje velike rupe na asfaltu u koju je autobus sa linije 31 propao. S obzirom da je ova ulica izuzetno prometna, brzo se stvorila gužva… »

Havarija kod “Londona” – saobraćajni kolaps u centru grada

Nova pre 7 dana
Saobraćaj ovog jutra u Beogradu nešto je usporeniji nego inače, po svemu sudeći, jer je deo oko Slavije zatvoren zbog pucanja cevi. Rano jutros je u ulici Kralja Milana pukla vodovodna cev, gde se stvorila rupa. Da sve bude gore, u tu rupu je upao… »

Pogledajte! Otvorila SE RUPA USRED Beograda, propao autobus! Obustavljen je saobraćaj, a ovi stanovnici će biti bez vode

Mondo pre 7 dana
Voda je isključena. Voda je isključena. Oko 3 sata posle ponoći pukla je vodovodna cev i otvorila se velika rupa na asfaltu u Ulici kralja Milana kod Beograđanke u koju je autobus sa linije 31 propao. Autobusi 22A i 31 saobraćaju izmenjeno prema… »

Saobraćajni kolaps u Beogradu: Pukla cev u centru

Nova pre 7 dana
Saobraćaj ovog jutra u Beogradu nešto je usporeniji nego inače, po svemu sudeći, jer je deo oko Slavije zatvoren zbog pucanja cevi. Gužve se prelivaju u druge delove grada, a najteže je na mostovima. Rano jutros je u ulici Kralja Milana pukla… »

Pukla cev kod Beograđanke, autobus upao u rupu

Nova pre 7 dana
Oko 3 sata posle ponoći pukla je vodovodna cev i otvorila se velika rupa na asfaltu u Ulici kralja Milana kod Beograđanke u koju je autobus sa linije 31 propao. Blokirana slavija prevoz ne ude do terazija pic.twitter.com/IoiD03QNKP — Darko Kostic'… »

Havarija kod Beograđanke: Pukla vodovodna cev, autopus propao u rupu (foto)

Srbija danas pre 7 dana
Od Resavske do Londona obustavljen je saobraćaj u oba smera. Oko 3 sata posle ponoći pukla je vodovodna cev i otvorila se velika rupa na asfaltu u Ulici kralja Milana kod Beograđanke u koju je autobus sa linije 31 propao. Autobusi 22A i 31 saobraćaju… »

Vesti dana »