Povezane vesti

Brnabić: Ovo je neka nova Srbija

Politika pre 13 dana
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je Srbija uspela u ovom teškom periodu koje je obeležila pandemija kovida-19 da uradi dve fascinantne stvari - da ima najmanji pad BDP u Evropi u 2020. i da smo trenutno drugi u Evropi po broju vakcinisanih… »

Brnabić: Uspesi u zdravstvu i privredi-neka nova Srbija

Dnevnik pre 13 dana
BEOGRAD: BEOGRAD: Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je Srbija uspela u ovom teškom periodu koje je obeležila pandemija kovida-19 da uradi dve fascinantne stvari - da ima najmanji pad BDP u Evropi u 2020. i da smo trenutno drugi u Evropi po… »

Ana Brnabić: Srbija uspela da uradi dve fascinantne stvari

B92 pre 12 dana
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je Srbija uspela u ovom teškom periodu koji je obeležila pandemija kovida 19 da uradi dve fascinantne stvari. Prva stvar je da ima najmanji pad BDP u Evropi u 2020. i da smo trenutno drugi u Evropi po broju… »

Brnabić: Srbija beleži neverovatne rezultate, uspesi u zdravstvu i privredi

RTS pre 12 dana
Srbija uspela da, kako je rekla premijerka Ana Brnabić, u ovom teškom periodu koji je obeležila pandemija, uradi dve fascinantne stvari: da ima najmanji pad BDP-a u Evropi u 2020. i da bude trenutno druga u Evropi po broju vakcinisanih, a prva po broju… »

Mihajlović: Srbija može da bude među prvih 10 zemalja u svetu po uslovima za poslovanje

Beta pre 12 dana
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da Srbija može da bude medju prvih 10 zemalja na Duing biznis listi Svetske banke, koja rangira države po uslovima za poslovanje, podsećajući da je već zauzela deveto mesto u… »

Brnabić: Veliki izazovi za Vladu Srbije u 2021, ali i ambiciozni planovi

N1 Info pre 12 dana
Premijerka Ana Brnabić rekla je da u 2021. godini Vladu Srbije čekaju veliki izazovi ali i još ambiciozniji planovi u sprovođenju reformi i stvaranju uslova za rast privrede i bolji život građana. Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović… »

Mihajlović: Srbija može da bude među prvih 10 zemalja u svetu po uslovima za poslovanje

Danas pre 12 dana
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da Srbija može da bude među prvih 10 zemalja na Duing biznis listi Svetske banke, koja rangira države po uslovima za poslovanje, podsećajući da je već zauzela deveto mesto u… »

Brnabić: U 2021. veliki izazovi i još ambiciozniji planovi

Danas pre 12 dana
Premijerka Ana Brnabić danas je rekla da u 2021. godini Vladu Srbije čekaju veliki izazovi ali i još ambiciozniji planovi u sprovođenju reformi i stvaranju uslova za rast privrede i bolji život građana. „Očekujem da će Srbija na kraju ove godine… »

Brnabić o radu vlade: Neka nova Srbija - uspesi u zdravstvu i privredi

Večernje novosti pre 12 dana
PREMIJERKA Ana Brnabić izjavila je danas da je Srbija uspela u ovom teškom periodu koje je obeležila pandemija kovida-19 da uradi dve fascinantne stvari - da ima najmanji pad BDP u Evropi u 2020. i da smo trenutno drugi u Evropi po broju vakcinisanih… »

Mihajlović: Nećemo dozvoliti gradnju derivacionih MHE u zaštićenim zonama

RTS pre 12 dana
Potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je da se neće dozvoliti gradnja malih derivacionih hidroelektrana u zaštićenim zonama. Zorana Mihajlović je, na predstavljanju 13. Sive knjige NALED-a, rekla da će… »

NALED: Srbija može da bude među prvih 10 zemalja na Duing biznis listi Svetske banke

RTV pre 12 dana
BEOGRAD - Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) predstavila je 13. Sivu knjigu u kojoj je među 100 preporuka za regulatornu reformu uvrstila je i 15 najznačajnijih preporuka označenih tzv. kovid 19 bedžom, za otklanjanje… »

NALED: Pandemija usporila reformu poslovnog okruženja

Nova ekonomija pre 12 dana
Od 100 preporuka za bolje uslove poslovanja koje su predložene tokom prošle godine samo dve su sprovedene u potpunosti, a 11 delimično, piše u publikaciji Siva knjiga, koju objavljuje Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED). Kako… »

Zašto Sivu knjigu NALEDA nazivaju "biblijom reforme"

RTS pre 12 dana
Na godišnjoj konferenciji o ekonomskim reformama, NALED će predstaviti "Sivu knjigu 2021." Sto preporuka za bolje uslove poslovanja, reformske prioritete i mere za podršku privredi u uslovima pandemije, razmotriće sa stručnjacima Vlade Srbije i… »

NALED: Epidemija i nedovoljna spremnost institucija u Srbiji usporili reforme

N1 Info pre 12 dana
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) navela je u novoj "Sivoj knjizi" preporuka za bolje uslove poslovanja u Srbiji da su prošle godine od 100 predloženih preporuka samo dve sprovedene u celosti, a 11 delimično. Kako je navedeno, to… »

NALED: Epidemija i nedovoljna spremnost institucija u Srbiji usporili reforme privrednog ambijenta

Danas pre 12 dana
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) navela je u novoj „Sivoj knjizi“ preporuka za bolje uslove poslovanja u Srbiji da su prošle godine od 100 predloženih preporuka samo dve sprovedene u celosti, a 11 delimično. Kako je navedeno… »

Vesti dana »