Povezane vesti

Pogledajte, sedeli su za stolom, onda se Marjan odmakao i zapucao U Saru Vidi se kako je u nju ispalio 6 metaka uznemirujući…

Kurir pre 7 dana
Marjan S. (47), pre tri dana na benzinskoj pumpi u Vranju, ispalio je 6 metaka iz pištolja u Saru Asanović (27), devojku koja se sedela na samo nekoliko metara od njega, a sada pojavio je snimak ovog brutalnog ubistva. 00:45 TRENUTAK UBISTVA SARE… »

"Samo želimo da vidimo njegovo telo, da znamo da je pravda zadovoljena": Oglasio se otac ubijene Sare iz Vranja!

Mondo pre 7 dana
Otac ubijene devojke kaže da ih policija još nije obavestila da se muškarac osumnjičen za ubistvo njihove ćerke ubio. Otac ubijene devojke kaže da ih policija još nije obavestila da se muškarac osumnjičen za ubistvo njihove ćerke ubio. M.S. (47)… »

Otac ubijene SARE ASANOVIĆ: Hoću da mu vidim telo, hoću da se uverim da je ubica mrtav

Kurir pre 7 dana
Porodica nesrećne devojke Sare Asanović (27) koju je pre tri dana izrešetao Marjan Stamenković (47) koji je u međuvremenu izvršio samoubistvo kada ga je policija opkolila, još ne može da veruje šta se dogodilo i da njihove Sare više nema. "Dok… »

Ubica pokazuje nešto na telefonu, pa hladnokrvo puca u Saru: Psihopata policiji rekao šok poruku, pa presudio sebi! (video)

Kurir pre 7 dana
Jezivi snimak ubistva Sare Asanović (27) u kafiću na benzinskoj pumpi u Vranju šokirao je javnost Srbije. Na snimku se vidi kako žrtva sedi sa još jednim mladićem i sa ubicom Marjanom S. (47). Sve izgleda kao normalan razgovor, ne vidi se ništa… »

Ustao i počeo da rešeta: Isplivao jeziv snimak ubistva Sare na benzinskoj pumpi u Vranju (video)

Blic pre 7 dana
Sigurnosne kamere sa pumpe u kojoj je brutalno ubijena Sara A. (27) snimile su jeziv zločin. Kamere su snimile kako Marjan S. (47) nešto govori Sari, a onda ustaje, otkopčava jaknu, vadi pištolj i u nju ispaljuje šest hitaca! Na jezivom snimku vidi… »

Sedeo sa Sarom za stolom, pa se odmakao da puca: Pojavio se snimak ubistva, Marjan je hladnokrvno gleda i rešeta (video)

Mondo pre 7 dana
Vidi se kako je u nju ispalio šest metaka. Vidi se kako je u nju ispalio šest metaka. Marjan S. (47), pre tri dana na benzinskoj pumpi u Vranju, ispalio je navodno šest metaka iz pištolja u Saru Asanović (27), devojku koja se sedela na samo nekoliko… »

Uhapšen osumnjičeni za razbojništvo u Subotici

Dnevnik pre 7 dana
SUBOTICA: Subotičanin M. D. (1988) uhapšen je zbog sumnje da je sa još jednim osumnjičenim, za kojim policija intenzivno traga, početkom februara provalilo u kuću 71-godišnje žene u okolini Subotice, gde su je fizički napali i oteli joj novac… »

Subotica: Provalili u kuću, napali ženu i oteli joj novac

Nova pre 8 dana
Policajci u Subotici uhapsili su M. D. (33) iz Subotice zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, saopštio je MUP. Sumnja se da su on i još jedna osoba, za kojim policija intenzivno traga, početkom februara provalili u kuću žene (71) u… »

Uhapšen zbog pretnje pištoljem policajcu na Zvezdari

Politika pre 8 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B. V. (1971) neposredno nakon što je, kako se sumnja, pištoljem pretio policijskom službeniku, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Osumnjičeni je sinoć oko 19.20… »

Provalnici nasrnuli na staricu i oteli joj novac

Blic pre 8 dana
M. D. (33) iz Subotice je uhapšen i nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. - Sumnja se da su on i još jedna osoba, za kojim policija intenzivno traga, početkom februata provalili u kuću sedamdesetjednogodišnje… »

Jezivo: Muškarac prišao policajcu na Zvazdari i uperio mu pištolj u glavu

Blic pre 8 dana
Pedesetogodišnji muškarac uhapšen je sinoć u Beogradu, nakon što je pištoljem preteio policajcu. Osumnjičeni B.V. (50) sinoć je na Zvezdari oko 19 časova prišao policajcu i uperio mu mu pištolj u glavu. Policajac u tom trenutku nije bio na… »

Ubijena sara sedela za stolom sa svojim ubicom: Marjan ustao, izvukao pištolj i ispalio metke u lepu Vranjanku

Kurir pre 8 dana
Marjan S. (47), koji je sinoć izvršio samobistvo u šupi jedne porodične kuće u Vranju kada ga je policija opkolila, sedeo je sa svojom žrtvom Sarom A. (27) za istim stolom u kafiću na benzinskoj pumpi nekoliko trenutaka pre nego što je ubio. Sa… »

Subotičanin uhapšen zbog krađe: Osumnjičen da je provalio u kuću žene (71), napao je pa oteo novac

Kurir pre 8 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su M. D. (1988) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. Sumnja se da su on i još jedna osoba, za kojim policija intenzivno traga, početkom… »

Pretukao i opljačkao staricu: U Subotici uhapšen razbojnik

Večernje novosti pre 8 dana
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su M. D. (31) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. -Sumnja se da su on i još jedna osoba, za kojim policija intenzivno traga, početkom februara… »

Sedela je za stolom sa svojim ubicom: Sara i Marjan bili su zajedno u kafiću, a onda je on ustao, izvadio pištolj i sasuo…

Blic pre 8 dana
Marjan S. (47), koji je sinoć izvršio samobistvo u šupi jedne porodične kuće u Vranju kada ga je policija opkolila, sedeo je sa svojom žrtvom Sarom A. (27) za istim stolom u kafiću na benzinskoj pumpi nekoliko trenutaka pre nego što je ubio… »

Uperio je pištolj u glavu muškarca, ispostavilo se da je policajac

B92 pre 8 dana
Beograd -- Policija u Beogradu uhapsila je B.V. (50) neposredno nakon što je, kako se sumnja, pištoljem pretio policijskom službeniku, saopštio je MUP. Osumnjičeni je sinoć oko 19.20 na Zvezdari, policijskom službeniku van dužnosti pretio… »

POGLEDAJTE, UHAPŠEN MUŠKARAC NA ZVEZDARI: Policajcu uperio pištolj u glavu, pa pobegao! Usledila filmska potera VIDEO

Kurir pre 8 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B. V. (1971) neposredno nakon što je, kako se sumnja, pištoljem pretio policijskom službeniku. Kako je saopšteno iz MUP-a, osumnjičeni je sinoć oko 19.20 u… »

Uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti

Vesti online pre 8 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B. V. (1971) neposredno nakon što je, kako se sumnja, pištoljem pretio policijskom službeniku. Osumnjičeni je sinoć oko 19.20 časova, na Zvezdari prišao… »

Osumnjičeni za ubistvo u Vranju izvršio samoubistvo pošto je opkoljen

Dnevnik pre 8 dana
VRANjE: Muškarac M. S. (1974) iz Vranja, za kojim je policija intenzivno tragala zbog postojanja osnova sumnje da je u Vranju izvršio krivično delo ubistvo, juče je izvršio samoubistvo, saopšteno je sinoć iz Ministarstva unutrašnjih poslova. On je… »

VIDEO: Beograđanin policajcu van dužnosti pretio pištoljem uperenim u glavu

Radio 021 pre 8 dana
B. V. (50) uhapšen je sinoć u Beogradu neposredno nakon što je, kako se sumnja, pištoljem pretio policijskom službeniku. Osumnjičeni je sinoć oko 19:20 časova na Zvezdari prišao policijskom službeniku koji je bio van dužnosti, a potom mu pretio… »

Uhapšen na Zvezdari zbog sumnje da je pištoljem pretio policajcu

Danas pre 8 dana
Beogradska policija uhapsila je B. V. (1971) neposredno nakon što je, kako se sumnja, pištoljem pretio policijskom službeniku, saopštio je MUP. Kako se navodi, osumnjičeni je sinoć oko 19.20 časova, na Zvezdari prišao policijskom službeniku koji… »

Osumnjičen da je pištoljem pretio policijskom službeniku

RTS pre 8 dana
Policija u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsila je muškarca neposredno nakon što je, kako se sumnja, pištoljem pretio policijskom službeniku. Osumnjičeni B. V. (1971) je u ponedeljak oko 19.20, na Zvezdari prišao policijskom službeniku, koji… »

Filmska potera na Zvezdari, uperio policajcu pištolj u glavu! Bežao po celom naselju, oružje bacio u podrum zgrade

Mondo pre 8 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B. V. (50) neposredno nakon što je, kako se sumnja, pištoljem pretio policijskom službeniku. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i… »

Hapšenje u Beogradu: Muškarcu uperio pištolj u glavu, a kada je saznao da je policajac, pobegao glavom bez obzira (video)

Večernje novosti pre 8 dana
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B. V. (1971) neposredno nakon što je, kako se sumnja, pištoljem pretio policijskom službeniku. Kako je saopšteno iz MUP-a, osumnjičeni je sinoć oko 19.20 u… »

Pretio policajcu pištoljem, pa uhapšen

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je B. V. (50) neposredno nakon što je, kako se sumnja, pištoljem pretio policijskom službeniku, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Osumnjičeni je u ponedeljak oko 19:20, na Zvezdari prišao… »

Hapšenje u Beogradu: Pištoljem pretio policajcu

Nova pre 8 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B. V. (1971) neposredno nakon što je, kako se sumnja, pištoljem pretio policijskom službeniku. Kako je saopšteno iz MUP-a, osumnjičeni je sinoć oko 19.20 u… »

Vesti dana »