Повезане вести
Дарин осмех ми је био као мач: У филму је бездушна часна сестра, а једна сцена била јој је најпотреснија од свих!
Мондо 23.02.2021
Татјана Кецман маестрално је одглумила негативца у потресној причи. Татјана Кецман маестрално је одглумила негативца у потресној причи. Глумица Татјана Кецман, која је у филму "Дара из Јасеновца" у улози немилосрдне часне сестре… »
Ледене очи злогласне сестре барте из даре засузиле Татјани Кецман уживо у емисији није било добро, једну сцену не може да…
Курир 23.02.2021
Глумица Татјана Кецман није одбила позив Предрага Гаге Антонијевића да буде део потресне приче "Дара из Јасеновца", а њена упечатљива глума као злогласне сестре Барта многима је заледила крв у венама. "Плакала сам и први пут и… »
Ни пријатељи ме нису препознали у "дари": Њен поглед леди крв у венама, а иза костима часне сестре крије се лепотица!
Мондо 23.02.2021
"Добити негативну улогу је дивно. Глумци воле да бране свој лик." "Добити негативну улогу је дивно. Глумци воле да бране свој лик." Глумица Татјана Кецман остварила је запажену улогу у филму " Дара из Јасеновца", у којем је… »
Пријатељи ме нису препознали као часну сестру Татјана Кецман изгледа као бомба, а за Курир прича о дари из Јасеновца фото
Курир 23.02.2021
Татјана Кецман глуми од седме године, када је одиграла улогу мале Стојанке у серији "Осма офанзива" у режији легендарне Софије Соје Јовановић. По завршетку Факултета драмских уметности у Београду, у класи професора Владимира… »
"Немогуће је појмити толико зло": Татјана Кецман за "Новости" о улози злогласне часне сестре Пулхерије у филму "Дара из…
Вечерње новости 22.02.2021
ЛЕДЕНО плаве очи и злослутни поглед часне сестре Барте Пулхерије најавили су пакао који је очекивао малену Дару и њену породицу на уласку у Јасеновац. Одмах по завршетку ТВ премијере "Даре из Јасеновца" гледаоци су почели да… »
Вести дана »

УЖИВО Протести и блокаде широм Србије: Студенти позвали грађане да од 7 блокирају главни град, зборови се окупљају у исто време
Данас пре 15 минутајош 14 повезаних

Шта је све држава одузимала прошле године јер је стечено криминалом: Због корупције заплењене и овце
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана

Мушкарац избоден код Цветкове пијаце: Хитно превезен на реанимацију
Курир пре 55 минутајош 6 повезаних