Povezane vesti

Darin osmeh mi je bio kao mač: U filmu je bezdušna časna sestra, a jedna scena bila joj je najpotresnija od svih!

Mondo pre 8 dana
Tatjana Kecman maestralno je odglumila negativca u potresnoj priči. Tatjana Kecman maestralno je odglumila negativca u potresnoj priči. Glumica Tatjana Kecman, koja je u filmu "Dara iz Jasenovca" u ulozi nemilosrdne časne sestre Barte Pulherije, glavne… »

Ni prijatelji me nisu prepoznali u "dari": Njen pogled ledi krv u venama, a iza kostima časne sestre krije se lepotica!

Mondo pre 8 dana
"Dobiti negativnu ulogu je divno. Glumci vole da brane svoj lik." "Dobiti negativnu ulogu je divno. Glumci vole da brane svoj lik." Glumica Tatjana Kecman ostvarila je zapaženu ulogu u filmu " Dara iz Jasenovca", u kojem je odigrala ulogu časne sestre… »

Ledene oči zloglasne sestre barte iz dare zasuzile Tatjani Kecman uživo u emisiji nije bilo dobro, jednu scenu ne može da…

Kurir pre 8 dana
Glumica Tatjana Kecman nije odbila poziv Predraga Gage Antonijevića da bude deo potresne priče "Dara iz Jasenovca", a njena upečatljiva gluma kao zloglasne sestre Barta mnogima je zaledila krv u venama. "Plakala sam i prvi put i drugi put i treći put… »

Prijatelji me nisu prepoznali kao časnu sestru Tatjana Kecman izgleda kao bomba, a za Kurir priča o dari iz Jasenovca foto

Kurir pre 8 dana
Tatjana Kecman glumi od sedme godine, kada je odigrala ulogu male Stojanke u seriji "Osma ofanziva" u režiji legendarne Sofije Soje Jovanović. Po završetku Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Vladimira Jeftovića, i posle… »

"Nemoguće je pojmiti toliko zlo": Tatjana Kecman za "Novosti" o ulozi zloglasne časne sestre Pulherije u filmu "Dara iz…

Večernje novosti pre 8 dana
LEDENO plave oči i zloslutni pogled časne sestre Barte Pulherije najavili su pakao koji je očekivao malenu Daru i njenu porodicu na ulasku u Jasenovac. Odmah po završetku TV premijere "Dare iz Jasenovca" gledaoci su počeli da hvale upečatljivu glumu… »

Vesti dana »