Povezane vesti

Darin osmeh mi je bio kao mač: U filmu je bezdušna časna sestra, a jedna scena bila joj je najpotresnija od svih!

Darin osmeh mi je bio kao mač: U filmu je bezdušna časna sestra, a jedna scena bila joj je najpotresnija od svih!

Mondo 23.02.2021
Tatjana Kecman maestralno je odglumila negativca u potresnoj priči. Tatjana Kecman maestralno je odglumila negativca u potresnoj priči. Glumica Tatjana Kecman, koja je u filmu "Dara iz Jasenovca" u ulozi nemilosrdne časne sestre Barte Pulherije, glavne… »
Ni prijatelji me nisu prepoznali u "dari": Njen pogled ledi krv u venama, a iza kostima časne sestre krije se lepotica!

Ni prijatelji me nisu prepoznali u "dari": Njen pogled ledi krv u venama, a iza kostima časne sestre krije se lepotica!

Mondo 23.02.2021
"Dobiti negativnu ulogu je divno. Glumci vole da brane svoj lik." "Dobiti negativnu ulogu je divno. Glumci vole da brane svoj lik." Glumica Tatjana Kecman ostvarila je zapaženu ulogu u filmu " Dara iz Jasenovca", u kojem je odigrala ulogu časne sestre… »
Ledene oči zloglasne sestre barte iz dare zasuzile Tatjani Kecman uživo u emisiji nije bilo dobro, jednu scenu ne može da…

Ledene oči zloglasne sestre barte iz dare zasuzile Tatjani Kecman uživo u emisiji nije bilo dobro, jednu scenu ne može da…

Kurir 23.02.2021
Glumica Tatjana Kecman nije odbila poziv Predraga Gage Antonijevića da bude deo potresne priče "Dara iz Jasenovca", a njena upečatljiva gluma kao zloglasne sestre Barta mnogima je zaledila krv u venama. "Plakala sam i prvi put i drugi put i treći put… »
Prijatelji me nisu prepoznali kao časnu sestru Tatjana Kecman izgleda kao bomba, a za Kurir priča o dari iz Jasenovca foto

Prijatelji me nisu prepoznali kao časnu sestru Tatjana Kecman izgleda kao bomba, a za Kurir priča o dari iz Jasenovca foto

Kurir 23.02.2021
Tatjana Kecman glumi od sedme godine, kada je odigrala ulogu male Stojanke u seriji "Osma ofanziva" u režiji legendarne Sofije Soje Jovanović. Po završetku Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Vladimira Jeftovića, i posle… »
"Nemoguće je pojmiti toliko zlo": Tatjana Kecman za "Novosti" o ulozi zloglasne časne sestre Pulherije u filmu "Dara iz…

"Nemoguće je pojmiti toliko zlo": Tatjana Kecman za "Novosti" o ulozi zloglasne časne sestre Pulherije u filmu "Dara iz…

Večernje novosti 22.02.2021
LEDENO plave oči i zloslutni pogled časne sestre Barte Pulherije najavili su pakao koji je očekivao malenu Daru i njenu porodicu na ulasku u Jasenovac. Odmah po završetku TV premijere "Dare iz Jasenovca" gledaoci su počeli da hvale upečatljivu glumu… »

Vesti dana »