Povezane vesti

Pada vlada u crnoj gori? Ako to ne žele. onda rekonstrukcija ili novi izbori

Pravda 23.02.2021
Do lokalnih izbora u Nikšiću, prvim nakon razvlašćivanja DPS Mila Đukanovića, ostalo je manje od mesec dana, a direktor Društva za istraživanje politike i političke teorije Vladimir Pavićević ističe njihov značaj, ne isključujući mogućnost… »

Zoran Brđanin v.D. Direktora Uprave policije crne gore: Njegov izbor nova tačka sporenja u vladajućoj koaliciji!

Kurir 23.02.2021
Za manje od 24 sata Zoran Brnađanin je, prečicom vlade, iz statusa v. d. pomoćnika direktora Uprave policije dobio rešenje za v.d. direktora te uprave, a već u 10 sati jutros je počela primoredaja dužnosti u kabinetu prvog čoveka crnogorske… »

"Mogući su i vanredni izbori u Crnoj Gori"

B92 23.02.2021
Vladimir Pavićević kaže da je malo zvaničnika koji su uspeli za kratko vreme da prođu od velike slave do potpunog urušavanja autoriteta. Na pitanje da li su razlike zbog tužilačkih zakona i direktora policije tolike da može doći do pada Vlade… »

Pavićević: Pad vlade u Crnoj Gori, rekonstrukcija, novi izbori?

RTV 23.02.2021
PODGORICA - Do lokalnih izbora u Nikšiću, prvim nakon razvlašćivanja DPS Mila Đukanovića, ostalo je manje od mesec dana, a direktor Društva za istraživanje politike i političke teorije Vladimir Pavićević ističe njihov značaj, ne… »

Front neće Brđanina: Kriza vlasti u Crnoj Gori kulminirala pitanjem izbora šefa Uprave policije

Večernje novosti 23.02.2021
IZBOR šefa policije Crne Gore gurnuo je Vladu Zdravka Krivokapića u političku krizu i to pola godine od parlamentarnih izbora i pada režima Mila Đukanovića! Demokratski front kao najjači politički savez nove parlamentarne većine najavio je da… »

Vesti dana »