Povezane vesti

Dačić: Poslanici bi mogli da analiziraju Bilčikov izveštaj

RTS pre 7 dana
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da bi poslanici mogli da razmatraju izveštaj izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimira Bilčika u plenumu nakon što bude usvojen u Evropskom parlamentu. Odgovarajući na pitanje šefa… »

Ivica Dačić: Amandmani u EP kao sredstvo pritiska na Srbiju

Kurir pre 8 dana
BEOGRAD - Predsednik Skupštine Ivica Dačić ocenio je danas da je cilj amandmana na izveštaj o Srbiji u Evropskom parlamentu u kojima se pominju slučajevi Krušik, Jovanjica, Savamala itd. pritisak na Srbiju i njeno rukovodstvo. U jednom od amandmana… »

Dačić: Amandmani EP sredstvo pritiska na Srbiju, ciljaju predsednika

Slobodna Evropa pre 8 dana
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić ocenio je da je cilj amandmana u Evropskom parlamentu na nacrt izveštaja o Srbiji u kojima se pominju slučajevi Krušik, Jovanjica, Savamala itd. pritisak na Srbiju i njeno rukovodstvo. U jednom od amandmana na… »

Dačić o izveštaju EP: Otvoreno nek kažu da se pridružuju napadima na Vučića

N1 Info pre 8 dana
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić rekao je da bi međupartijski dijalog trebalo da bude nastavljen u martu, ali da se o tome ne zna ništa više, osim da bi trebalo da počne "nekom video konferencijom" njega i četiri posrednika iz Evropskog… »

Dačić: Amandmani u EP kao sredstvo pritiska na Srbiju - ciljaju predsednika Vučića

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Predsednik srpske skupštine Ivica Dačić ocenio je danas da je cilj amandmana na izveštaj o Srbiji u Evropskom parlamentu u kojima se pominju slučajevi Krušik, Jovanjica, Savamala itd. pritisak na Srbiju i njeno rukovodstvo. U jednom od… »

Dačić o amandmanima u Evropskom parlamentu, "Dari iz Jasenovca" i Bajdenu: "Toliko se zabrinuo da ne zna šta će da radi"

Blic pre 8 dana
Predsednik srpske skupštine Ivica Dačić ocenio je danas da je cilj amandmana na izveštaj o Srbiji u Evropskom parlamentu u kojima se pominju slučajevi Krušik, Jovanjica, Savamala itd. pritisak na Srbiju i njeno rukovodstvo. U jednom od amandmana na… »

Moguće da će skupština raspravljati i o izveštaju EP, nastavak sednice u 12.00

Beta pre 8 dana
U Skupštini Srbije odredjena je pauza do 12 sati, jer je predlagač zakona ministar finansija Siniša Mali sprečen da dodje zbog, kako je saopštio predsednik Skupštine Ivica Dačić, "važnog sastanka kod predsednika Republike". Pre pauze, Dačić je… »

Dačić: Amandmani u EP kao sredstvo pritiska na Srbiju

Pravda pre 8 dana
Predsednik srpske skupštine Ivica Dačić ocenio je danas da je cilj amandmana na izveštaj o Srbiji u Evropskom parlamentu u kojima se pominju slučajevi Krušik, Jovanjica, Savamala itd. pritisak na Srbiju i njeno rukovodstvo. U jednom od amandmana na… »

Dačić: Poslanici bi mogli da analiziraju Bilčikov izveštaj

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da bi poslanici mogli da razmatraju izveštaj izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimira Bilčika u plenumu nakon što bude usvojen u Evropskom parlamentu. Odgovarajući na… »

Pauza u Skupštini jer je Mali na “važnom sastanku” s Vučićem

Nova pre 8 dana
U Skupštini Srbije određena je pauza do 12 sati, jer je predlagač zakona ministar finansija Siniša Mali sprečen da dođe zbog, kako je saopštio predsednik Skupštine Ivica Dačić, "važnog sastanka kod predsednika Republike". Pre pauze, Dačić je… »

Dačić: Amandmanima o Krušiku i Jovanjici pritiskaju Srbiju

Nova pre 8 dana
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić ocenio je danas da je cilj amandmana na izveštaj o Srbiji u Evropskom parlamentu u kojima se pominju slučajevi Krušik, Jovanjica, Savamala... pritisak na Srbiju i njeno rukovodstvo. U jednom od amandmana na… »

Dačić: Nastavak dijaloga sa Prištinom verovatno u martu

Danas pre 8 dana
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić rekao je danas da bi međupartijski dijalog trebalo da bude nastavljen u martu, ali da se o tome ne zna ništa više, osim da bi trebalo da počne „nekom video konferencijom“ njega i četiri posrednika iz… »

Vesti dana »