Povezane vesti

Teško da kurti zna šta priča: Oglasio se ambasador SAD iz Prištine i "opalio" do sada najjači šamar Albancima

Srbija danas 23.02.2021
Neće biti odbačen ni sav posao koji je prethodna administracija uradila na Balkanu. Ambasador SAD u Prištini Filip Kosnet izjavio je da, kada je reč o dijalogu Beograda i Prištine, "svet neće čekati". Ovo je, ujedno, bilo prvo obraćanje Kosneta… »

Kosnet: Svet neće čekati dijalog Beograd - Priština

RTV 23.02.2021
PRIŠTINA - Ambasador SAD u Prištini Filip Kosnet izjavio je da, kada je reč o dijalogu Beograda i Prištine, "svet neće čekati". Kosnet je to rekao u intervjuu za T7, osvrćići se na izjavu lidera Samoopredeljenja i verovatnog budućeg kosovskog… »

Američki ambasador: Svet neće čekati dijalog Beograd - Priština

Pravda 23.02.2021
Ambasador SAD u Prištini Filip Kosnet izjavio je da, kada je reč o dijalogu Beograda i Prištine, "svet neće čekati". Kosnet je to rekao u intervjuu za T7, osvrćući se na izjavu lidera Samoopredeljenja i verovatnog budućeg kosovskog premijera… »

Kosnetova poruka Prištini: Svet neće čekati

B92 23.02.2021
Priština -- Ambasador SAD u Prištini Filip Kosnet izjavio je da, kada je reč o dijalogu Beograda i Prištine, "svet neće čekati". Kosnet je to rekao u intervjuu za T7, osvrćući se na izjavu lidera Samoopredeljenja i verovatnog budućeg kosovskog… »

Kosnet: Teško da dijalog novoj vladi može da ne bude prioritet

Dnevnik 23.02.2021
PRIŠTINA: Ambasador SAD u Prištini Filip Kosnet izjavio je da, kada je reč o dijalogu Beograda i Prištine, "svet neće čekati". Kosnet je to rekao u intervjuu za T7, osvrćući se na izjavu lidera Samoopredeljenja i verovatnog budućeg kosovskog… »

Kosnet Kurtiju: Svet neće da čeka, nismo ni za veliku Albaniju, ni veliku Srbiju

N1 Info 23.02.2021
Svet neće čekati, izjavio je američki ambasador na Kosovu Filip Kosnet o izjavi lidera pokreta Samoopredeljenje Aljbina Kurtija da je dijalog Srbije i Kosova "na četvrtom mestu prioriteta njegove vlade". Sjedinjene Države su uložile velika sredstva… »

Kosnet: Svet neće čekati nastavak dijaloga

Danas 23.02.2021
„Svet neće čekati“, izjavio je američki ambasador na Kosovu Filip Kosnet o izjavi lidera pokreta Samoopredeljenje Aljbina Kurtija da je dijalog Srbije i Kosova na četvrtom mestu prioriteta njegove vlade. „Sjedinjene Države su uložile velika… »

Kosnet: Svet neće čekati dijalog Beograda i Prištine

Blic 23.02.2021
Ambasador SAD u Prištini Filip Kosnet izjavio je da, kada je reč o dijalogu Beograda i Prištine, "svet neće čekati". Kosnet je to rekao u intervjuu za T7, osvrćići se na izjavu lidera Samoopredeljenja i verovatnog budućeg kosovskog premijera… »

Vesti dana »