Повезане вести
Марко и Луна РАТУЈУ! Трудница се не смирују чак и ПРОВОЦИРА!
Свет & Скандал 23.02.2021
Луна Ђогани и Марко Миљковић већ неко време ратују, и то око Маркових чарапа. Иако Марко трудници све удовољава, ово није могао да јој опрости и јавно се пожалио на проблем са женом! – Имам жену која ми краде чарапе. За… »
"Луна, не можемо више овако": Марко се јавно обратио трудној вереници због онога што му ради већ месецима
Блиц 23.02.2021
Марко Миљковић јавно се обратио својој трудној вереници Луни Ђогани, са молбом да му, како је навео, више не краде чарапе. - Пажња, пажња. Имам жену која ми краде чарапе. За протеклих шест месеци украла ми је између 50 и 60… »
Луна, не можемо више овако! Миљковић месецима ћутао, а сада се јавно пожалио! (фото)
Мондо 23.02.2021
Шест месеци му се дешава иста ствар... Шест месеци му се дешава иста ствар... Бовши учесници "Задруге", Луна Ђогани и Марко Миљковић ускоро ће постати родитељи, а познато је колико он удовољава трудној будућој супрузи… »
Луна, не можемо више овако: Марко Миљковић оптужио своју трудну вереницу на Инстаграму, а коментари нису престајали да…
Ало 23.02.2021
Бивши ријалити учесници, Луна Ђогани и Марко Миљковић, редовно извештавају своје пратиоце на друштвеним мрежама о сваком свом кораку. Марко Миљковић обратио се јавности и открио да га Луна, његова трудна вереница, краде. -… »
Вести дана »
Туча у аутобусу на Жаркову: Очевици пријавили да мушкарац лежи без свести!
Телеграф пре 4 сатијош 20 повезаних
Америчка офанзива: Џеј Ди Венс у Будимпешти, Доналд Трамп млађи у Бањалуци
BBC News пре 2 сатајош 27 повезаних
Русија и Кина уложиле вето на резолуцију Савета безбедности УН о отварању Ормуског мореуза
Недељник пре 1 сатјош 61 повезана