Повезане вести
Отерали га јер су причали да је матор, он им зачепио уста: Суарез прозвао Барсу - "Само је Меси био бољи од мене!"
Мондо 23.02.2021
Каталонци би могли да зажале, јер сада тресе мреже као од шале у дресу ривала... Каталонци би могли да зажале, јер сада тресе мреже као од шале у дресу ривала... Луис Суарез је прошлог лета отишао из Барселоне после шест година… »
Луис суарез: ‘у Барселони су ми рекли да сам стар и да не могу да играм на највишем нивоу’
Хот спорт 23.02.2021
Уругвајац је искрено говорио о данима у Барселони. Уругвајац је оставио дубок траг у редовима екипе коју са клупе предводи Роналд Куман. У Барселони то очигледно нису знали да цене. Током летњег прелазног рока, саопштили су… »
“У Барселони су ми рекли да сам матор, зато сам отишао”
Нова 23.02.2021
Фудбалер Атлетико Мадрида Луис Суарез рекао је да је отишао из Барселоне пошто су му рекли да је сувише стар и да неће моћи да игра на високом нивоу. Уругвајац је после шест година напустио Барселону, чији је други најбољи… »
Суарес: У Барси ми рекли да сам стар, да нисам за велики тим
Н1 Инфо 23.02.2021
Шпиц Атлетика Луис Суарес као да и даље не може да прежали своје не тако леп растанак са Барселоном. Уругвајац ипак из свега налази мотивацију да у Мадриду покаже управи каталонског клуба шта пропушта. Од како је дошао у… »
Суарез отворио душу: У Барселони су ми рекли да сам стар и да више не могу да играм на највишем нивоу
Моззарт спорт 23.02.2021
"Била је то одлука коју нисам могао да спречим. Осећао сам се као да на мене више не рачунају, па сам с поносом рекао себи да ћу и даље показивати колико вредим", каже Уругвајац. Луис Суарез је први пут отворено говорио о… »
Вести дана »
Срушио се мали авион код Суботице, једна особа погинула, пилот хоспитализован
Спутник пре 1 сатјош 55 повезаних
Фискални савет: Најважније очување стабилности, стратегија одговорила том задатку
Еуроневс пре 7 сатијош 19 повезаних