Повезане вести

(Фото): Да ли је могуће да је ово урадила?! Данијел раскинуо са Миљаном, она му из беса уништила сву гардеробу

(Фото): Да ли је могуће да је ово урадила?! Данијел раскинуо са Миљаном, она му из беса уништила сву гардеробу

Блиц 23.02.2021
Миљана Кулић је бесна седела у дворишту након што је сазнала да је Данијел Вишић задругарима признао да њих двоје више нису у емотивном односу, те је решила да му се освети. - Рекао си Ђедовићу да немаш девојку више, јеси… »
Освета кулићеве је сурова! Дечко раскинуо са њом, полила му ствари, а Данијел изгорео: Скакала је на мене, нисам јој дао…

Освета кулићеве је сурова! Дечко раскинуо са њом, полила му ствари, а Данијел изгорео: Скакала је на мене, нисам јој дао…

Курир 23.02.2021
Миљана Кулић седела је у дворишту и послала Ану Булатовић и Марка Ђедовића да позову Данијела Вишића након што је сазнала да је рекао да њих двоје нису више заједно. Данијел је дошао до Миљане, па му је она поставила неколико… »
Микси навалила на данијела, он је понижава и одбија: Кулићева бесна! Ништа од интимне акције са новим дечком! (видео)

Микси навалила на данијела, он је понижава и одбија: Кулићева бесна! Ништа од интимне акције са новим дечком! (видео)

Курир 23.02.2021
Миљана Кулић и Данијел Вишић осамили су се у рехабилитацији, па јој је дечко замерио понашање. Данијел је Миљани поручио да не жели свађу, а она му добацила да је све време понижава. "Ти си мене понизио 10 пута. Да сам… »

Вести дана »