Повезане вести
Вујичић је нови сениор Црвене звезде: Велики успех за младог кошаркаша!(видео)
Хот спорт 23.02.2021
Милутин је дебитовао у Новом Саду! Талентовани бек и јуниор Црвене звезде Милутин Вујичић, потписао је почетком године четворогодишњи професионални уговор са црвено-белима, а почетком фебруара и званично је прикључен сениорском… »
Милутин Вујичић: Преко ноћи сам постао првотимац, феноменалан осећај
Спортски журнал 23.02.2021
- Ни на крај памети ми није било да ћу овако да брзо да заиграм за први тим Звезде. Вредно сам радио у јуниорима и преко ноћи сам постао првотимац - рекао је Вујичић. Млади кошаркаш Црвене звезде Милутин Вујичић изјавио је да се… »
Шанса младима: Вујичић потписао четворогодишњи уговор са Црвеном звездом
Спортал блиц 23.02.2021
Талентовани бек и јуниор Милутин Вујичић (19, 189 цм), који је недавно дебитовао за сениорски тим потписао је четворогодишњи професионални уговор са црвено-белима. - Милутин Вујичић који је рођен 8. марта 2002. у Подгорици… »
Милутин Вујичић је звездин нови таленат: Званично пребачен у први тим, а већ има освојен трофеј!
Мондо 23.02.2021
Тинејџер је добио додатни подстрек после игара у Новом Саду. Тинејџер је добио додатни подстрек после игара у Новом Саду. Црвена звезда је добила новог сениора! Милутин Вујичић је нови таленат београдских црвено-белих који је… »
Талентовани Вујичић прикључен првом тиму Звезде
Нова 23.02.2021
Талентовани бек и јуниор Црвене звезде, Милутин Вујичић, потписао је четворогодишњи професионални уговор са црвено-белима, а сада је и званично је прикључен сениорском тиму. Вујичић је рођен 08. марта 2002. у Подгорици… »
Вујичић потписао четворогодишњи уговор са Црвеном звездом
Моззарт спорт 23.02.2021
После дебија за сениорски тим црвено-белих млади бек постао професионалац. Талентовани бек и јуниор Црвене звезде Милутин Вујичић (19, 189 цм), који је недавно дебитовао за сениорски тим потписао је четворогодишњи професионални… »
Вести дана »

Сталне чланице Савета безбедности УН различито о стању на Косову, односима Београда и Приштине и мисији УНМИК
Данас пре 2 сатајош 4 повезане

У Европском парламенту о Србији: Расправа о паду надстрешнице и студентским протестима, Кос позвала на мир са обе стране
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

Борко Стефановић за „Данас“ из Стразбура након застрашујућег извештаја о Србији у Европском парламенту
Данас пре 2 сатајош 2 повезане