Povezane vesti

SKANDAL! Edita URLALA na prodavačice: Znate li vi ko sam ja?

SKANDAL! Edita URLALA na prodavačice: Znate li vi ko sam ja?

Svet & Skandal 23.02.2021
Popularna pevačica Edita Aradinović našla se u nesvakidašnjoj situaciji! Naime, za potrebe snimanja prenka koji će se večeras emitovati u Amidži šou, a koji je osmislio njen kolega Cvija, Edita je posetila jednu radnju sportske opreme gde je… »
"Znate li vi ko sam ja?! Očistite mi patike za hiljadu eura" skandal! Edita urlala na prodavačice u butiku

"Znate li vi ko sam ja?! Očistite mi patike za hiljadu eura" skandal! Edita urlala na prodavačice u butiku

Blic 23.02.2021
Pevačica Edita Aradinović našla se u nesvakidašnjoj situaciji. Naime, za potrebe snimanja prenka koji će se večeras emitovati u Amidži šou, a koji je osmislio njen kolega Cvija, Edita je posetila jednu radnju sportske opreme gde je radila sve ono… »
Znate li vi ko sam ja?! Možete da mi očistite patike za 1.000 evra? Edita urlala u prodavnici - evo šta je pravi razlog!

Znate li vi ko sam ja?! Možete da mi očistite patike za 1.000 evra? Edita urlala u prodavnici - evo šta je pravi razlog!

Mondo 23.02.2021
Pokazala da ume i nepristojno da se ponaša, ali samo za potrebe snimanja. Pokazala da ume i nepristojno da se ponaša, ali samo za potrebe snimanja. Popularna pop pevačica Edita Aradinović našla se u nesvakidašnjoj situaciji. Za potrebe snimanja… »

Vesti dana »