Povezane vesti

Uhapšeni lopovi, krali novac iz crkava

Politika pre 13 dana
ZAJEČAR - Policija u Zaječaru je, u saradnji sa policijskim upravama u Nišu i Prokuplju rasvetlila seriju teških krađa novca iz pravoslavnih crkava i uhapsila tri osobe zbog sumnje da su izvršili ova krivična dela, dok će protiv jednog 16… »

Dvojica Smederevaca uhvaćena tokom primopredaje droge

B92 pre 12 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su dvojicu muškaraca neposredno nakon primopredaje droge. Tom prilikom zaplenili su oko 17,9 grama spida. Sumnja se da je M. S. (27) iz Smedereva prodao oko 11,5… »

Nožem posekao muškarca zbog parking-mesta

B92 pre 12 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su N. J. (42) neposredno nakon što je, kako se sumnja, nožem posekao muškarca (55). N. J. je danas nakon kraće verbalne rasprave zbog parking-mesta u Kruševcu, posekao nožem… »

Uhapšen sa drogom, bombom i legitimacijom sindikata policije

B92 pre 12 dana
Policija u Subotici uhapsila je M. A. (52) pošto mu je u stanu pronašla oko 51,5 grama kokaina, manju količinu marihuane i ručnu bombu. Osim pomenutih supstanci i bombe, u stanu se nalazila i službena legitimacija Sindikata zaposlenih policije na… »

Kod muškarca (67) u Kruševcu nađena tri pištolja i municija

Nova pre 12 dana
Kod muškarca (67) u Kruševcu pronađeno je tri pištolja i 290 komada municije. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova podneće krivičnu prijavu protiv njega zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja… »

Kod muškarca u Smederevu pronađena droga “spid”

Nova pre 12 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su dvojicu muškaraca neposredno nakon primopredaje droge i zaplenili oko 17,9 grama spida. Sumnja se da je M. S. (27) iz Smedereva prodao oko 11,5 grama spida… »

Smederevo: Uhapšena dvojica nakon primopredaje droge

Dnevnik pre 12 dana
SMEDEREVO: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su dvojicu muškaraca neposredno nakon primopredaje droge i zaplenili oko 17,9 grama spida. Sumnja se da je M. S. (27) iz Smedereva prodao oko 11,5… »

Uspešna akcija policije u Smederevu: Hapšenje prilikom kupoprodaje spida

Kurir pre 12 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su dvojicu muškaraca neposredno nakon primopredaje droge i zaplenili oko 17,9 grama spida. Sumnja se da je M. S. (27) iz Smedereva prodao oko 11,5 grama spida… »

Nađena tri pištolja i 290 komada municije: Policija u Kruševcu podnela prijavu protiv šezdesetsedmogodišnjeg muškarca

Večernje novosti pre 12 dana
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu podneće krivičnu prijavu protiv šezdesetsedmogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i… »

Hapšenje narkodilera: Uhapšena dvojica nakon primopredaje spida

Večernje novosti pre 12 dana
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su dvojicu muškaraca neposredno nakon primopredaje droge i zaplenili oko 17,9 grama spida. Sumnja se da je M. S. (27) iz Smedereva prodao oko 11,5 grama spida… »

Uhapšen nasilnik u Sremskoj Mitrovici: Kroz prozor automobila ubo vozača dok je čekao na semaforu

Blic pre 12 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su B. S. (24), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. Sumnja se da je kroz otvoren prozor automobila, nožem zadao ubod u nadlakticu… »

Uhapšen zbog sumnje na ubistvo u pokušaju

Dnevnik pre 12 dana
KRUŠEVAC: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su N. J. (1979) neposredno nakon što je, kako se sumnja, nožem posekao pedesepetogodišnjeg muškarca. N. J. je danas nakon kraće verbalne rasprave… »

Hapšenje u Subotici: Muškarac priveden sa drogom, bombom i legitimacijom sindikata policije

Večernje novosti pre 12 dana
POLICIJA u Subotici uhapsila je M. A. (52) iz tog grada pošto je u stanu koji je koristio pronašla oko 51,5 grama kokaina, manju količinu marihuane, ručnu bombu, kao i službenu legitimaciju Sindikata zaposlenih policije na njegovo ime. Osumnjičenom… »

Uhapšeni osumnjičeni za krađu novca iz crkava

RTV pre 12 dana
ZAJEČAR - Policija u Zaječaru je, u saradnji sa policijskim upravama u Nišu i Prokuplju rasvetlila seriju teških krađa novca iz pravoslavnih crkava i uhapsila tri osobe zbog sumnje da su izvršili ova krivična dela, dok će protiv jednog 16… »

Uhapšeni zbog krađe novca u crkavama

Dnevnik pre 12 dana
ZAJEČAR: Policija u Zaječaru je, u saradnji sa policijskim upravama u Nišu i Prokuplju rasvetlila seriju teških krađa novca iz pravoslavnih crkava i uhapsila tri osobe zbog sumnje da su izvršile ova krivična dela, dok će protiv jednog 16… »

Uhapšen sa drogom, bombom i legitimacijom sindikata policije

Dnevnik pre 12 dana
SUBOTICA: Policija u Subotici uhapsila je M. A. (52) iz tog grada pošto je u stanu koji je koristio pronašla oko 51,5 grama kokaina, manju količinu marihuane, ručnu bombu, kao i službenu legitimaciju Sindikata zaposlenih policije na njegovo ime… »

Harali po jugu Srbije, pljačkali čak i crkve: Rasvetljena serija teških krađa, osumnjičeni muškarac, dve žene i…

Kurir pre 12 dana
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u Zaječaru, u saradnji sa policijskim upravama u Nišu i Prokuplju, rasvetlili su seriju teških krađa i krađa iz pravoslavnih crkava i uhapsili T.N. (25) iz Surdulice, njegove dve… »

Subotica, uhapšen sa bombom, kokainom i službenom legitimacijom Sindikata zaposlenih policije

RTS pre 12 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su M. A. (1968) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje… »

U kući krio ručnu bombu, marihuanu i policijsku legitimaciju

Nova pre 12 dana
Policija u Subotici uhapsili su M. A. (52) iz Subotice zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga i nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija… »

Pljačkali hramove SPC: Uhapšen muškarac, dve žene i maloletnik zbog sumnje da su krali novac iz crkvi

Večernje novosti pre 12 dana
MUP Srbije razotkrio je grupu koja je širom države pljačkala hramove Srpske pravoslavne crkve,, a među kojima je I jedan maloletnik, star samo 16 godina. Slobode su lišeni T. N. (25), iz Surdlulice, dve žene - S. M. (22) i A. D (42), kao i… »

Policija u stanu Subotičanina pronašla bombu, drogu i legitimaciju Sindikata policije

Blic pre 12 dana
Subotičanin M. A. (53) je priveden i nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. -… »

Hapšenje u Subotici: U stanu M.A. pronađen kokain, marihuana, ali i ručna bomba

Kurir pre 12 dana
SUBOTICA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su M. A. (1968) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja… »

Uhapšena banda koja je pljačkala crkve po Srbiji

Nova pre 12 dana
Policajci u Zaječaru, u saradnji sa policijskim upravama u Nišu i Prokuplju, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su seriju teških krađa i krađa iz pravoslavnih crkava i, po nalogu nadležnog tužilaštva, uhapsili tri osobe zbog sumnje da su… »

Uhapšen zbog izdavanja lažnih menica, šteta 2,7 miliona dinara

Dnevnik pre 12 dana
BEOGRAD: Pripadnici Odeljenja za borbu protiv korupcije MUP, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su A. M. (45) zbog sumnje da je izvršio krivično delo prevara u obavljanju privredne delatnosti i tako oštetio pet privrednih… »

Hapšenje zbog korupcije: Izdavao lažne menice, šteta 2,7 miliona dinara

Kurir pre 12 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su A. M. (45) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prevara u obavljanju privredne… »

Dvojica uhapšena zbog sumnje na prevaru u obavljanju privredne delatnosti

Danas pre 12 dana
Novosađanin V. R. (1976), odgovorna osoba privrednog društva „Milskop“ d.o.o iz Novog Sada uhapšen je zbog sumnje da je počinio prevaru u obavljanju privredne delatnosti, za pranje novca i zbog zloupotrebe položaja. Uhapšeni se tereti da je od… »

Uhapšen osumnjičeni za prevaru, pribavio 2,7 miliona dinara

N1 Info pre 12 dana
Policija je uhapsila 46-godišnjeg A. M. zbog sumnje na prevaru u obavljanju privredne delatnosti kojom je sebi pribavio protivpravnu imovinsku korist od 2,7 miliona dinara. „Sumnja se da je A. M., kao odgovorno lice firme ‘Кrepito’, od maja do… »

Zastupnik novosadske firme uhapšen zbog prevare više privrednika i pranja novca

Radio 021 pre 12 dana
V. R. (45), odgovorno lice privrednog društva "Milskop" doo iz Novog Sada, uhapšen je zbog prevare u obavljanju privredne delatnosti, pranja novca i zloupotrebe položaja odgovornog lica. Osumnjičeni se tereti da je u periodu od 2017. do 2019. doveo u… »

Uhapšeno odgovorno lice "Milskop" zbog prevare, pranja novca

RTV pre 12 dana
NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su V. R. (1976), odgovorno lice privrednog društva… »

Predstavnik firme iz Novog Sada uhapšen zbog prevare

Dnevnik pre 12 dana
NOVI SAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su V. R. (1976), odgovorno lice privrednog društva… »

Novosađanin uhapšen zbog prevare i pranja novca

Nova pre 12 dana
Inspektori Odeljenja za borbu protiv korupcije, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su V. R. (41), odgovorno lice privrednog društva "Milskop" doo iz Novog Sada, zbog sumnje da je… »

Uzimao robu od pet firmi bez pokrića pa uhapšen

Nova pre 12 dana
Inspektori Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su A. M. (45) zbog sumnje da je izvršio krivično delo prevara u obavljanju privredne delatnosti, dok će protiv muškarca (54) biti podneta… »

Dve godine prao novac kao vlasnik firme: Novosađanin osumnjičen za više krivičnih dela

Kurir pre 12 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su V. R. (45), odgovorno lice privrednog društva ''Milskop'' doo iz… »

Vesti dana »