Повезане вести

“Импресиониран сам, Кириос може да освоји Вимблдон”

“Импресиониран сам, Кириос може да освоји Вимблдон”

Вести онлине 23.02.2021
Легендарни немачки тенисер Борис Бекер говорио је о контроверзном Аустралијанцу Нику Кириосу. Њих двојица су у прошлости имали доста расправа и сукоба, нарочито после Адрија тура, када је Немац бранио Новака Ђоковића од… »
Бекер: Кирјос ме импресионирао, може да освоји Вимблдон

Бекер: Кирјос ме импресионирао, може да освоји Вимблдон

Моззарт спорт 23.02.2021
"Ников меч са Доминком Тимом био је међу најбољим на Аустралијан опену" Док се тениски свет и даље, два дана после освајања деветог Аустралијан опена, клања Новаку Ђоковићу, Борис Бекер покушава да усмери пажњу дела јавности… »
Бивши тренер Новака Ђоковића хвали ника кирјоса: Има све што је потребно да освоји Вимблдон

Бивши тренер Новака Ђоковића хвали ника кирјоса: Има све што је потребно да освоји Вимблдон

Вечерње новости 23.02.2021
ЛЕГЕНДАРНИ немачки тенисер Борис Бекер говорио је о контроверзном Аустралијанцу Нику Кирјосу. Немачки стручњак имао је неслагања са Кирјосом после Адриа тура када је од напада Аустралијанца бранио Новака Ђоковића. ипак одлучио… »
Бивши Новаков тренер похвалио проблематичног аустралијанца: ‘Он може да освоји Вимблдон!’

Бивши Новаков тренер похвалио проблематичног аустралијанца: ‘Он може да освоји Вимблдон!’

Хот спорт 23.02.2021
Немачка тениска легенда и бивши Новаков тренер Борис Бекер, изнео је похвале на рачун Ника Кирјоса. Иако су имали бурне расправе након Адрија тура, Бекер је изнео само лепе речи за Кирјоса. Немац наводи да је импресиониран… »

Вести дана »