Povezane vesti

Beograd ostaje bez prirodnjačkog muzeja: Posle 125 godina postaje radna jedinica Zavoda za zaštitu prirode Srbije

Mondo 23.02.2021
Kako su naveli iz ove ustanove, pokušaji uspostavljanja dijaloga nisu nailazili na odziv nadležnih u Ministarstvu kulture. Kako su naveli iz ove ustanove, pokušaji uspostavljanja dijaloga nisu nailazili na odziv nadležnih u Ministarstvu kulture… »

Pokrenuta peticija za spas Prirodnjačkog muzeja u Beogradu: Gubimo status ustanove kulture

Blic 23.02.2021
Prirodnjački muzej u Beogradu uskoro bi mogao da izgubi svoj 125-godišnji status značajne samostalne nacionalne ustanove kulture, nauke i prosvete i postaje radna jedinica Zavoda za zaštitu prirode Srbije. Kako se navodi u saopštenju muzeja "utisak… »

Prirodnjački muzej: Gubimo 125-ogodišnji status ustanove kulture

RTV 23.02.2021
BEOGRAD - Prirodnjački muzej u Beogradu kako je saopšteno danas iz ove ustanove uskoro gubi svoj 125-ogodišnji status značajne samostalne nacionalne ustanove kulture, nauke i prosvete i postaje radna jedinica Zavoda za zaštitu prirode Srbije. Kako se… »

Muzej: Gubimo status ustanove kulture

Dnevnik 23.02.2021
Prirodnjački muzej u Beogradu kako je saopšteno danas iz ove ustanove gubi status značajne samostalne nacionalne ustanove kulture, nauke i prosvete i postaje radna jedinica Zavoda za zaštitu prirode Srbije. BEOGRAD: Prirodnjački muzej u Beogradu kako… »

Prirodnjački muzej: Gubimo status ustanove kulture

Nova 23.02.2021
Prirodnjački muzej u Beogradu kako je saopšteno danas iz ove ustanove uskoro gubi svoj 125-godišnji status značajne samostalne nacionalne ustanove kulture, nauke i prosvete i postaje radna jedinica Zavoda za zaštitu prirode Srbije. Kako se navodi… »

Prirodnjački muzej u Beogradu: Gubimo status ustanove kulture

RTS 23.02.2021
Prirodnjački muzej u Beogradu kako je saopšteno danas iz ove ustanove uskoro gubi svoj 125-godišnji status značajne samostalne nacionalne ustanove kulture, nauke i prosvete i postaje radna jedinica Zavoda za zaštitu prirode Srbije. Kako se navodi… »

Kraj istorije duge 125 godina: Prirodnjački muzej u Beogradu gubi status samosalne ustanove kulture

Kurir 23.02.2021
Prirodnjački muzej u Beogradu kako je saopšteno danas iz ove ustanove uskoro gubi svoj 125-godišnji status značajne samostalne nacionalne ustanove kulture, nauke i prosvete i postaje radna jedinica Zavoda za zaštitu prirode Srbije Kako se navodi… »

DSS: Stručna javnost da digne glas zbog Prirodnjačkog muzeja

Nova 23.02.2021
Demokratska stranka Srbije (DSS) saopštila je danas da je Ministarstvo kulture i informisanja dužno da objasni razloge zbog kojih se Prirodnjačkom muzeju oduzima status samostalne ustanove, naglašavajući da je ta institucija osnovana 1895. godine, a… »

Prirodnjački muzej: U godini jubileja prestajemo da postojimo

Nova ekonomija 23.02.2021
Uprava Prirodnjačkog muzeja u Beogradu saopštila je da bi ta ustanova uskoro mogla da izgubi svoj status značajne samostalne nacionalne ustanove kulture, nauke i prosvete, koji je imala tokom 125 godina. Tvrde da bi to moglo da se desi ako država taj… »

Skupština slobodne Srbije: Prirodnjačkom muzeju ukidaju status

Danas 23.02.2021
Skupština slobodne Srbije upozorila je da će Prirodnjački muzej u Beogradu, u godini svog jubileja, izgubiti 125 godišnji status značajne samostalne nacionalne ustanove kulture, nauke i prosvete. Kako navode, odlučeno je da se Muzej nezakonski… »

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica: Odustati od gašenja Prirodnjačkog muzeja

Danas 23.02.2021
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije ocenilo je da je najava Vlade da ugasi Prirodnjački muzej u Beogradu i pripoji ga Zavodu za zaštitu prirode Srbije doneta bez dobre namere i dubokog promišljanja. Iz tog društva su, u saopštenju… »

Prirodnjački muzej u Beogradu: Planira se naše gašenje i pripajanje zavodu čije smo osnivanje inicirali

Radio 021 23.02.2021
Prirodnjački muzej u Beogradu uskoro gubi svoj 125-godišnji status značajne samostalne nacionalne ustanove kulture, nauke i prosvete i postaje radna jedinica Zavoda za zaštitu prirode Srbije, saopštila je danas ova ustanova. Zavod za zaštitu prirode… »

Prirodnjački muzej: Nepoznati moćnici nas gase

Nova 23.02.2021
Voljom za sada nepoznatih moćnika Prirodnjački muzej u Beogradu uskoro gubi svoj 125 godišnji status značajne samostalne nacionalne ustanove kulture, nauke i prosvete i postaje radna jedinica Zavoda za zaštitu prirode Srbije, saopšteno je danas iz… »

Vesti dana »