Повезане вести

Здравко Мамић: ‘Ја сам велики навијач Црвене звезде, желим је поред себе’

Здравко Мамић: ‘Ја сам велики навијач Црвене звезде, желим је поред себе’

Хот спорт 23.02.2021
Алфа и омега загребачког Динама, Здравко Мамић, поново је говорио о Црвеној звезди. Један од најуспешнијих спортских радника у региону, недавно је коментарисао успехе Динамо Загреба, а том приликом се дотакао и шампиона Србије… »
Здравко Мамић: Не желим Звезду против себе, њен сам навијач

Здравко Мамић: Не желим Звезду против себе, њен сам навијач

Моззарт спорт 23.02.2021
„У том дуелу би одлучивале нијансе“, поручио први човек Динама. Динамо је на добром путу да испише историју, пошто у реванш мечу Лига Европе брани предност из Краснодара (3:2). Црвену звезду чека много, много тежи посао на Сан… »
Мамић без длаке на језику: "Не желим Звезду против себе, већ поред себе, навијам за њу!"

Мамић без длаке на језику: "Не желим Звезду против себе, већ поред себе, навијам за њу!"

Спортске.нет 23.02.2021
Некадашњи председник Динама из Загреба Здравко Мамић дао је занимљив интервју за Вечерњи лист у којем се осврнуо и на Црвену звезду. Човек за којег многи тврде да и даље управља не само "модрима", већ и хрватским фудбалом из… »
"За звезду навијам, не желим их против динама": Речи Здравка Мамића о којима се прича - каква би то утакмица била!

"За звезду навијам, не желим их против динама": Речи Здравка Мамића о којима се прича - каква би то утакмица била!

Мондо 23.02.2021
Бивши председник Динамо Загреба одговорио на питање шта би било када би се састали београдски црвено-бели и "модри". Бивши председник Динамо Загреба одговорио на питање шта би било када би се састали београдски црвено-бели и… »
Здравко Мамић из међугорја: Ја сам навијач Звезде!

Здравко Мамић из међугорја: Ја сам навијач Звезде!

Вечерње новости 23.02.2021
ЗДРАВКО Мамић, алфа и омега загребачког Динама и један од најуспешнијих спортских радника у региону, недавно је коментарисао успехе Модрих и том приликом се дотакао и Црвене звезде. Тачније, одговорио је на питање ко би победио… »

Вести дана »