Povezane vesti
Prozivaju je zbog 15 godina mlađeg supruga: Goga Sekulić reagovala na opaske - "Da ne ispadne da sam savršena.."!
Mondo 23.02.2021
Pevačica o suprugi i porodici. Pevačica o suprugi i porodici. Goga Sekulić nedavno je dala svoj "sud" o vezi Cece Ražnatović sa 9 godina mlađim Bogdanom, ističući da "godine nisu bitne za ljubav", a sada je otkrila i kako se nosi ona nosi sa prozivkama… »
Naša pevačica je udata za 15 godina mlađeg sportistu i osude je ne zanimaju: "Da ne ispadne da sam savršena, ali jesam"
Blic 23.02.2021
Pevačica Goga Sekulić se krajem 2016. godine tajno udala za 15 godina mlađeg sportistu Uroša Domanovića. Sada otkriva kako reaguje na komentare koji kruže o njihovoj razlici u godinama. - Dečko mi se dopao i ja njemu i to se sve desilo spontano. Ako… »
Vesti dana »
Putin nije odbio plan! Kremlj razbio lažne vesti — pregovori sa Trampom mogu početi svakog trenutka!
Alo pre 1 satjoš 38 povezanih
Pogled iz Brisela na NIS – Kokotovićeva: Srbija u obavezi da zaštiti svoje tržište i mora da preduzme rizike
RTS pre 26 minutajoš 32 povezane
Mađarski šok za Evropsku uniju: Ne želimo da se odreknemo ruskog gasa, idemo na sud
Kurir pre 2 satajoš 33 povezane
Skupština usvojila Zakon o budžetu, poreske zakone, set zakona o energetici, izmene Zakona o Vojsci Srbije
RTS pre 31 minutajoš 54 povezane