Povezane vesti

Preminuo kompozitor Vojkan Borisavljević

Zrenjanin danas 23.02.2021
Proslavljeni dirigent, kompozitor i aranžer Vojkan Borisavljević preminuo je u 74. godini, javila je Radio-televizije Srbije (RTS). Vojislav Vojkan Borisavljević rođen je u Zrenjaninu, 5. maja 1947. godine, a u svojoj dugogodišnjoj karijeri… »

A sad adio legendo: Otkrivena tajna omiljene numere Borivoja Šurdilovića - kultna pesma nastala za 5 minuta

Mondo 23.02.2021
Vojkan Borisavljević, autor kultnih pesma za domaće filmove i serije, preminuo je danas u 74. godini. Vojkan Borisavljević, autor kultnih pesma za domaće filmove i serije, preminuo je danas u 74. godini Kompozitor i dirigent Vojkan Borisavljević… »

Preminuo kompozitor Vojkan Borisavljević

Slobodna Evropa 23.02.2021
Proslavljeni dirigent, kompozitor i aranžer Vojkan Borisavljević preminuo je u 74. godini, javila je Radio-televizije Srbije (RTS). Ostaće upamćen kao autor hitova "Odiseja", "Ljubav je samo reč", "A sad adio" i muzike za TV serije "Sivi dom" i… »

Preminuo Vojkan Borisavljević

Glas Amerike 23.02.2021
Proslavljeni srpski dirigent, kompozitor, aranžer, autor brojnih hitova i muzike za filmove i TV serije Vojkan Borisavljević preminuo je u 74. godini, objavila je u utorak Radio televizija Srbije. "S tugom javljamo da nas je napustio maestro Vojkan… »

Vojkan Borisavljević je napisao u taksiju: “A sad Adio” ispratila je mnoga poznata imena na večni počinak

Vesti online 23.02.2021
Kompozitor i dirigent Vojkan Borisavljević, čija karijera je trajala više od pet decenija, preminuo je danas u Beogradu. Vojkan će zauvek biti upamćen kao kompozitor hitova kao što su “Odiseja”, “Ljubav je samo reč” i “A sad adio”, i… »

Umro čuveni kompozitor Vojkan Borisavljević

Blic 23.02.2021
Vojkan Borisavljević, kompozitor hitova kao što su “Odiseja”, “Ljubav je samo reč” i “A sad adio”, i mnogih drugih, preminuo je danas u Beogradu. Vojkan Borisavljević je rođen 5. maja 1947. godine u Zrenjaninu, a od 1948. godine živeo je… »

Preminuo kompozitor Vojkan Borisavljević

Radio 021 23.02.2021
Kompozitor i dirigent Vojkan Borisavljević, čija karijera traje više od pet decenija, autor hitova kao što su "Odiseja", "Ljubav je samo reč", "A sad adio" i mnogih drugih, preminuo je danas u Beogradu u 74. godini, potvrdio je Tanjugu Momčilo… »

Vesti dana »