Повезане вести

Додик: “Није им довољно што су им преци били у Ханџар дивизији”

Додик: “Није им довољно што су им преци били у Ханџар дивизији”

Вести онлине 23.02.2021
“Срби нису никада били свеснији свог идентитета него данас, а највжније је да су ставови Срба по питању прошлости, садашњости и будућности заједнички”, изјавио је српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик. –… »
Додик уверен да ће Република Српска бити самостална

Додик уверен да ће Република Српска бити самостална

РТВ 23.02.2021
БАЊАЛУКА - Српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик каже да Срби никад нису били свеснији свог идентитета и да то уверење заснива на заједничким ставовима већине по питању прошлости, садашњости и… »
"Уверен сам да ће Република Српска бити самостална!"

"Уверен сам да ће Република Српска бити самостална!"

Ало 23.02.2021
Српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик каже да Срби никад нису били свеснији свог идентитета и да то уверење заснива на заједничким ставовима већине по питању прошлости, садашњости и будућности. Додик је… »
Додик: Срби никада нису били свеснији свог идентитета

Политика 23.02.2021
БАЊАЛУКА - Срби нису никада били свеснији свог идентитета него данас, а најважније је да су ставови Срба по питању прошлости, садашњости и будућности заједнички, изјавио је српски члан и председавајући Председништва БиХ… »

РТВ 23.02.2021
БАЊАЛУКА - Срби нису никада били свеснији свог идентитета него данас, а најважније је да су ставови Срба по питању прошлости, садашњости и будућности заједнички, изјавио је српски члан и председавајући Председништва БиХ… »
Милорад Додик: Срби никада нису били свеснији свог идентитета, ставови о прошлости, садашњости и будућности су заједнички

Милорад Додик: Срби никада нису били свеснији свог идентитета, ставови о прошлости, садашњости и будућности су заједнички

Курир 23.02.2021
Срби нису никада били свеснији свог идентитета него данас, а највжније је да су ставови Срба по питању прошлости, садашњости и будућности заједнички, изјавио је српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик… »
Зашто да се некоме извињавамо? Страдало је 28.000, протерано 120.000 Срба

Зашто да се некоме извињавамо? Страдало је 28.000, протерано 120.000 Срба

Ало 23.02.2021
Наша жеља је само Република Српска. Срби нису никада били свеснији свог идентитета него данас. Најважније да ми Срби имамо заједничке ставове по питању прошлости, садашњости и будућности, поручио је Милорад Додик, српски члан… »
"Наша жеља је само Република Српска" Додик истиче да Срби никада нису били свеснији свог идентитета него данас

"Наша жеља је само Република Српска" Додик истиче да Срби никада нису били свеснији свог идентитета него данас

Блиц 23.02.2021
Срби нису никада били свеснији свог идентитета него данас. Најважније да ми Срби имамо заједничке ставове по питању прошлости, садашњости и будућности, поручио је Милорад Додик, српски члан и председавајући Председништва БиХ у… »

Вести дана »