Povezane vesti

Dodik: “Nije im dovoljno što su im preci bili u Handžar diviziji”

Vesti online pre 13 dana
“Srbi nisu nikada bili svesniji svog identiteta nego danas, a najvžnije je da su stavovi Srba po pitanju prošlosti, sadašnjosti i budućnosti zajednički”, izjavio je srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik. – Uvek smo… »

Dodik uveren da će Republika Srpska biti samostalna

RTV pre 12 dana
BANJALUKA - Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik kaže da Srbi nikad nisu bili svesniji svog identiteta i da to uverenje zasniva na zajedničkim stavovima većine po pitanju prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Dodik je za… »

"Uveren sam da će Republika Srpska biti samostalna!"

Alo pre 12 dana
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik kaže da Srbi nikad nisu bili svesniji svog identiteta i da to uverenje zasniva na zajedničkim stavovima većine po pitanju prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Dodik je za MIS televiziju… »

"Nije im dovoljno što su im preci bili u Handžar diviziji"

B92 pre 12 dana
Srbi nisu nikada bili svesniji svog identiteta nego danas, a najvažnije je da su stavovi Srba po pitanju prošlosti, sadašnjosti i budućnosti zajednički. To je izjavio srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik. "Uvek smo bili… »

Dodik: Srbi nikada nisu bili svesniji svog identiteta

Politika pre 12 dana
BANjALUKA - Srbi nisu nikada bili svesniji svog identiteta nego danas, a najvažnije je da su stavovi Srba po pitanju prošlosti, sadašnjosti i budućnosti zajednički, izjavio je srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik. „Uvek… »

Dodik: Srbi nikada nisu bili svesniji svog identiteta

RTV pre 12 dana
BANJALUKA - Srbi nisu nikada bili svesniji svog identiteta nego danas, a najvažnije je da su stavovi Srba po pitanju prošlosti, sadašnjosti i budućnosti zajednički, izjavio je srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik. "Uvek smo… »

Milorad Dodik: Srbi nikada nisu bili svesniji svog identiteta, stavovi o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti su zajednički

Kurir pre 12 dana
Srbi nisu nikada bili svesniji svog identiteta nego danas, a najvžnije je da su stavovi Srba po pitanju prošlosti, sadašnjosti i budućnosti zajednički, izjavio je srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik. "Uvek smo bili nekako… »

Zašto da se nekome izvinjavamo? Stradalo je 28.000, proterano 120.000 Srba

Alo pre 12 dana
Naša želja je samo Republika Srpska. Srbi nisu nikada bili svesniji svog identiteta nego danas. Najvažnije da mi Srbi imamo zajedničke stavove po pitanju prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, poručio je Milorad Dodik, srpski član i predsedavajući… »

"Naša želja je samo Republika Srpska" Dodik ističe da Srbi nikada nisu bili svesniji svog identiteta nego danas

Blic pre 12 dana
Srbi nisu nikada bili svesniji svog identiteta nego danas. Najvažnije da mi Srbi imamo zajedničke stavove po pitanju prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, poručio je Milorad Dodik, srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH u intervjuu za MIS… »

Vesti dana »