Povezane vesti

UEFA pokrenula postupak protiv Zvezde zbog Ibrahimovića

Politika pre 13 dana
NION - Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je danas postupak protiv Crvene Zvezde, po svemu sudeći zbog uvreda koje su igraču Milana Zlatanu Ibrahimoviću tokom meča 16-finala Lige Evrope uputili pojedinci iz lože stadiona „Rajko Mitić”… »

UEFA pokrenula postupak protiv Zvezde zbog Ibrahimovića

B92 pre 12 dana
Crvena zvezda se nalazi pred kaznom zbog uvreda prema Zlatanu Ibrahimoviću od strane pojedinca iz lože stadiona "Rajko Mitić". UEFA je zbog toga pokrenula istragu nakon prvog meča šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana u… »

Vučić: Da ste mene pitali, voleo bih da je bilo publike na Zvezda – Milan

B92 pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o epidemiološkoj situaciji u Srbiji i zabrani okupljanja koja je i dalje na snazi. Tom prilikom, naveo je i primer utakmice šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana, gde prošlog… »

Predsednik Vučić: ‘Da ste mene pitali, voleo bih da je bila publika na meču Zvezda – Milan’

Hot sport pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o epidemiološkoj situaciji u Srbiji i zabrani okupljanja koja je i dalje na snazi, a dotakao se i utakmice šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana. Prošlog četvrtka u Beogradu nije… »

Vučić: Da se ja pitam, pustio bih publiku na Zvezda – Milan

Nova pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da bi više voleo da je bilo navijača na meču šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana (2:2). Ovaj susret je odigran prošlog četvrtka na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu, a… »

UEFA pokrenula istragu protiv Zvezde

N1 Info pre 12 dana
Evropska fudbalska unija pokrenula je u utorak istragu protiv Crvene zvezde zbog uvreda koje je dobio Zlatan Ibrahimović na utakmici u Beogradu. Prethodne nedelje je Crvena zvezda dočekala Milan u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope. Zlatan… »

Vest dana za Zvezdu, Stanković dobio pojačanje pred Milan!

Sportske.net pre 12 dana
Najbolji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai dobio je dozvolu sa Vojnomedicinske akademije (VMA) da zaigra u četvrtak protiv Milana u revanš meču 1/16 finala Lige Evrope. Jutros smo preneli navode Sportskog žurnala da će se virtuoz sa loptom iz… »

Katai ide u Milano

Vesti online pre 12 dana
Najbolji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai dobio je lekarsku dozvolu da trenira punim intenzitetom i trebalo bi da putuje sa ekipom u Milano na revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope, saopšteno je na sajtu crveno-belih. Katai nije igrao od… »

UEFA istražuje vrijeđanje Ibrahimovića u Beogradu

Al Jazeera pre 12 dana
Vrijeđanje se odnosi na balkanske korijene nogometađa Milana, koji je rođen u Švedskoj, ali su mu roditelji iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Evropska nogometna asocijacija (UEFA) u utorak je postavila disciplinskog istražitelja koji će ispitati… »

Uefa pokrenula istragu protiv Zvezde

Beta pre 12 dana
Evropska fudbalska unija (Uefa) pokrenula je danas istragu protiv Crvene zvezde zbog vredjanja igrača Milana Zlatana Ibrahimovića na meču Lige Evropa koji je prošlog četvrtka odigran u Beogradu. Zvezda i Milan su prošle nedelje u Beogradu odigrali… »

UEFA pokrenula postupak protiv Zvezde

Mozzart sport pre 12 dana
Evropska fudbalska unija istražuje incident koji se dogodio u četvrtak na stadionu Rajko Mitić. Uprkos činjenici da je na tribinama stadiona Rajko Mitić tokom utakmice šesnaestine finala Lige Evrope bilo dozvoljeno prisustvo tek nekoliko desetina… »

UEFA pokrenula postupak protiv zvezde! Crveno-belima preti kazna zbog vređanja Ibrahimovića!

Hot sport pre 12 dana
FK Crvena zvezda nalazi se pred kaznom zbog uvreda upućenim fudbaleru Milana, Zlatanu Ibrahimoviću, od strane pojedinca iz lože stadiona ‘Rajko Mitić’. UEFA je zbog toga pokrenula istragu nakon meča šesnaestine finala Lige Evrope Crvene zvezde i… »

UEFA pokrenula postupak protiv Zvezde zbog Ibrahimovića?

Dnevnik pre 12 dana
UEFA je pokrenula danas postupak protiv Crvene Zvezde, po svemu sudeći zbog uvreda koje su igraču Milana Zlatanu Ibrahimoviću tokom meča 16-finala Lige Evrope. NION: Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je danas postupak protiv Crvene Zvezde, po… »

UEFA pokrenula istragu protiv Zvezde zbog vređanja Ibrahimovića

Sportski žurnal pre 12 dana
Zlatan Ibrahimović je utakmicu pratio sa tribina, a iako nije bilo publike na stadionu, nekoliko desetina ljudi sedelo je u loži odakle se moglo čuti kako jedan muškarac vređa švedskog fudbalera, poreklom iz Bosne i Hercegovine, na nacionalnoj… »

Zvezda na udaru UEFA zbog vređanja Ibrahimovića

Nova pre 12 dana
Na utakmici Crvene zvezde i Milana u šesnaestini finala Lige Evrope (2:2) nije bilo dozvoljeno prisustvo navijača, ali je disciplinska komisija Evropske kuće fudbala otvorila postpuk protiv crveno-belih "zbog incidenata koji su se dogodili tokom… »

UEFA pokrenula istragu protiv Crvene zvezde: Klubu preti kazna zbog vređanja Ibrahimovića?

Mondo pre 12 dana
Stiglo saopštenje iz Niona. Stiglo saopštenje iz Niona. Evropska kuća fudbala (UEFA) pokrenula je istragu posle meča Crvene zvezde i Milana prošlog četvrtka! UEFA je na svom sajtu objavila da je pokrenuta disciplinska istraga posle prvog meča 1/16… »

Uefa pokrenula istragu protiv Zvezde

Danas pre 12 dana
Evropska fudbalska unija (Uefa) pokrenula je danas istragu protiv Crvene zvezde zbog vređanja igrača Milana Zlatana Ibrahimovića na meču Lige Evropa koji je prošlog četvrtka odigran u Beogradu. Zvezda i Milan su prošle nedelje u Beogradu odigrali… »

Udarne vesti! UEFA pokrenula istragu protiv Crvene zvezde, prvaku Srbije preti kazna od Evropske kuće fudbala

Blic sport pre 12 dana
Evropska kuća fudbala () je pokrenula istragu o meču - Milan u Beogradu. Pomenuta organizacija je na zvaničnom sajtu objavila kako je krenula disciplinska istraga nakon prvog meča šesnaestine finala Lige Evrope odigranog u Beogradu, ali nije navela i… »

UEFA pokreće istragu, Zvezda na tapetu!

Sportske.net pre 12 dana
Evropska kuća fudbala (UEFA) pokrenuće istragu zbog vređanja Zlatana Ibrahimovića na prvom meču 1/16 finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana, odgiranom u četvrtak u Beogradu. Ovu informaciju iz Niona su najavili u zvaničnom saopštenju… »

UEFA pokrenula istragu: Zvezdi preti nova kazna?

Vesti online pre 12 dana
Evropska kuća fudbala (UEFA) pokrenula je disciplinsku istragu zbog meča šesnaestine finala Lige Evrope u kojem su Crvena zvezda i Milan odigrali 2:2 u Beogradu. UEFA je u svom saopštenju navela da je pokrenula istragu, ali nije precizirala tačno… »

UEFA pokrenula istragu protiv zvezde: Klub na tapetu zbog vređanja Ibrahimovića?

Večernje novosti pre 12 dana
EVROPSKA kuća fudbala (UEFA) pokrenula je istragu nakon meča šesnaestine finala Lige Evrope Crvene zvezde i Milana koji je odigran u Beogradu. UEFA je na svom sajtu objavila saopštenje da je pokrenuta disciplinska istraga, ali nije pomenuto zbog… »

Vesti dana »