Povezane vesti

Kapiten Spartaka besan: ‘Ne mogu da zamislim da neko može da pomisli da smo prodali meč protiv Zvezde’

Kapiten Spartaka besan: ‘Ne mogu da zamislim da neko može da pomisli da smo prodali meč protiv Zvezde’

Hot sport 23.02.2021
Kapiten FK Spartaka iz Subotice, ujedno i bivši fudbaler Crvene zvezde, Stefan Milošević, bio je veoma nezadovoljan posle poraza njegove ekipe od aktuelnog šampiona Srbije. Spartak je pružio sjajan otpor Zvezdi, vodio do 80. minuta ali su crveno-beli… »
Kako neko misli da smo prodali utakmicu zvezdi?! Davali su golove posle kornera i Milanu i Liverpulu, viši su od nas!

Kako neko misli da smo prodali utakmicu zvezdi?! Davali su golove posle kornera i Milanu i Liverpulu, viši su od nas!

Mondo 23.02.2021
Kapiten Spartaka o bolnom porazu i još bolnijim komentarima. Kapiten Spartaka o bolnom porazu i još bolnijim komentarima Utakmice Crvene zvezde i Spartaka umeju da budu jako uzbudljive, pa je tako bilo i u nedelju. Subotičani su vodili do 80. minuta, a… »
Kapiten Spartaka: Mi prodali meč? Zvezda iz prekida dala golove Milanu i Liverpulu

Kapiten Spartaka: Mi prodali meč? Zvezda iz prekida dala golove Milanu i Liverpulu

Večernje novosti 23.02.2021
KAPITEN Spartaka Stefan Milošević ogorčen je pojedinim natpisima i komentarima u vezi regularnosti utakmice Spartaka i Crvene zvezde (1:2). Zvezda je u finišu utakmice upisala pobedu, iako je Spartak poveo u 36. minutu. - Čitao sam ima pozitivnih, ali i… »
Stefan Milošević: Ne mogu da zamislim da neko ko je gledao utakmicu može da pomisli da smo je prodali?!

Stefan Milošević: Ne mogu da zamislim da neko ko je gledao utakmicu može da pomisli da smo je prodali?!

Mozzart sport 23.02.2021
"Verovatno bi do kraja primili jedan gol, ali mi je žao što smo primili dva", kaže Spartakov kapiten za Mozzart Sport. Fudbaleri Subotičkog Spartaka su u okviru 23. kola Superlige Srbije delili megdan sa aktuelnim šampionom. Crvena zvezda je na Gradski… »

Vesti dana »