Povezane vesti
Gasol se posle 20 godina vratio u Barselonu
Vesti online 23.02.2021
Košarkaški klub Barselona saopštio je da se u ovaj klub posle 20 godina vratio Pau Gasol. Gasol je potpisao ugovor do kraja sezone. – Srećan sam što se vraćam u klub u kojem sam ponikao i uzbudjen zbog ove prilike. Nadam se da ču brzo doprineti prvom… »
Zvanično! Španski veteran se vratio u Barselonu
Hot sport 23.02.2021
Legendarni španski košarkaš Pau Gasol zvanično je novi igrač Barselone. Gasol se u Kataloniju vraća posle 20 godina, u klub u kojem je započeo karijeru i nastupao od 1998. do 2001. godine pre nego što je je otišao u NBA ligu. Bio je treći pik na draftu… »
Bum! Mirotić više nije najveći transfer evropske košarke - legendarni Pau Gasol se vratio na "stari kontinent" i igraće za…
Sportal blic 23.02.2021
je novi igrač Barselone! Istinska legenda svetske košarke vraća se u Barselonu posle 20 godina, gde je započeo svoju bogatu karijeru. Gasol je potpisao ugovor do kraja tekuće sezone. - Srećan sam što se vraćam u klub u kojem sam ponikao i uzbuđen zbog… »
“Drama” sa srećnim krajem: Pau Gasol novi košarkaš Barselone
Nova 23.02.2021
Pau Gasol od danas je i zvanično novi košarkaš Barselone, potvrdili su Katalonci na svom zvaničnom sajtu, kao i sam Gasol na društvenim mrežama. “Veoma mi je drago da objavim da se vraćam kući i da ću uskoro ponovo biti deo Barseloninog košarkaškog tima… »
Zvanično: Gasol se vratio u Barselonu!
Mozzart sport 23.02.2021
Košarkaška transfer bomba je aktivirana. Pau Gasol se vratio u Barselonu! Sada i zvanično! I igraće za Blaugranu do 30. juna ove godine. Ponovo će nositi dres katalonskog kluba posle čak 20 godina. Igrao je za ovaj tim od 1999. do 2001. godine, a kasnije… »
Zvanično je - Gasol je Barsin
Sportske.net 23.02.2021
Barselona je i zvanično potvrdila ono o čemu se spekulisalo danima - Pau Gasol se vratio u svoj matični klub. Gasol se vraća u Barselonu posle 20 godina, pošto je za svoj katalonski klub igrao od 1998. do 2001. kada je započeo bogatu NBA karijeru. Igrao… »
Sada je zvanično: Pukla bomba u Evroligi, Gasol se vratio u Barselonu!
Večernje novosti 23.02.2021
DILEME više nema! Pau Gasol je novi košarkaš Barselone. Ovaj 40-godišnjak se vratio u redove katalonskog giganta posle 20 godina i nema sumnje da će predstavljati veliko pojačanje za tim Šarunasa Jasikevičijusa. Dres Barselone u prvom mandatu je nosio od… »
Vesti dana »

'U neverici smo': Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
BBC News pre 40 minutajoš 50 povezanih

Demokratska stranka kritikovala poruke Ursule fon der Lajen nakon posete Beogradu
Glas Šumadije pre 44 minutajoš 50 povezanih

Novi detalji o slučaju ucene Vujadina Savića! Nađen CD i na njemu snimak, ovo je sledeći korak policije
Kurir pre 29 minutajoš 41 povezana

Nastavak sednice Narodne skupštine: Rasprava o amandmanima na prvih osam predloženih zakona
Euronews pre 34 minutajoš 26 povezanih