Povezane vesti

Ema Koronel: (Ne)očekivan pad verne supruge El Čapa

N1 Info 24.02.2021
Ema Koronel (31) upoznala je svog supruga kada je imala samo 17 godina, tek što je pobedila na konkursu za lepotu u meksičkoj državi Sinaloa. El Čapo je tada bio 50-godišnjak, na čelu najmoćnijeg narko kartela na svetu. Dok je igrala sa svojim… »

Narko-kraljica se dugo skrivala iza uloge savršene majke: Evo ko je stvarno Ema, supruga zloglasnog El Čapa! (video)

Kurir 24.02.2021
Supruga meksičkog narko-bosa Hoakina "El Čapo" Guzmana uhapšena je u SAD pod sumnjom da je i sama trgovala drogom. Ema Koronel Aispuro (31) zadržana je na međunarodnom aerodromu Dals. Optužena je za učešće u distribuciji kokaina, amfetamina… »

Ema Koronel, misteriozna supruga ozloglašenog El Čapa

Nova 24.02.2021
Ema Koronel Aispuro, žena ozloglašenog meksičkog narko bosa Hoakina "El Čapa" Gusmana uhapšena je u Virdžiniji pod optužbom da je krijumčarila drogu. Američko ministarstvo pravde saopštilo je da je Koronel (31) – koja ima i meksičko i… »

Lepotica koja je vladala uz kralja droge: Sve o El Čapovoj ženi kojoj su juče stavili lisice (foto/video)

Večernje novosti 23.02.2021
EMA KORONEL Aispuro, bivša pobednica takmičenja lepote u Americi i žena kralja droge Hoakina „El Čapa“ Guzmana, uhapšena je u SAD zbog šverca narkotika i plana za bekstvo iz zatvora. Aispuro (31), koja ima dvojno državljanstvo SAD i Meksika… »

Supruga El Čapoa uhapšena zbog šverca

Danas 23.02.2021
Ema Koronel Aispuro optužena za distribuciju narkotika Ema Koronel Aispuro, supruga ozloglašenog vođe kartela Hoakina Guzmana poznatog pod nadimkom El Čapo i bivša tinejdžerska „kraljica lepote“, uhapšena je u Virdžiniji pod optužbom za… »

Vesti dana »