Povezane vesti
Ana Lečić iskreno o ulozi u filmu “Dara iz Jasenovca”
Vesti online 24.02.2021
Mlada glumica Ana Lečić koja je ostvarila zapaženu rolu u filmu “Dara iz Jasenovca” koji je i danas, tri dana nakon prikazivanja, glavna tema naših medija, istakla je da je snimanje ovog filma bilo veoma teško i emotivno iskustvo. – Sećam se prvog dana… »
"Bilo mi je teško kad sam urlala na decu" Ana Lečić o ulozi u filmu "Dara iz Jasenovca", evo šta je mališanima govorila iza…
Blic 24.02.2021
Glumica Ana Lečić, ćerka glumca Branislava Lečića, sjajno je odigrala ulogu Božice, jedne od tri nadzornice logora Stara Gradiška, u filmu "Dara iz Jasenovca". Ana je sada otkrila kako je uspela da odglumi tako tešku ulogu. - Priprmala sam se. Slušala… »
Vesti dana »
Prebilič u poseti Novom Sadu: Neverovatno kakve se stvari dešavaju u 21. veku, diskurs vlasti kao tinejdžera
Radio 021 pre 2 satajoš 31 povezana
Vlada Srbije: Ukidaju se takse prilikom ulaska u NP Tara za vozila tablica UE i BB
Užice oglasna tabla pre 2 satajoš 42 povezane
Dronom na Hitnu pomoć: Poginula ekipa medicinara u Hersonskoj oblasti
Večernje novosti pre 23 minutajoš 27 povezanih
Ovo je Novakov sledeći rival: Skor izjednačen, Čeh prepreka ka četvrtfinalu Australijan opena
Dnevnik pre 1 satjoš 91 povezana
Italija povukla svog ambasadora i osudila puštanje na slobodu vlasnika izgorelog bara u Kran Montani
Danas pre 2 satajoš 33 povezane