Povezane vesti
Ana Lečić iskreno o ulozi u filmu “Dara iz Jasenovca”
Vesti online 24.02.2021
Mlada glumica Ana Lečić koja je ostvarila zapaženu rolu u filmu “Dara iz Jasenovca” koji je i danas, tri dana nakon prikazivanja, glavna tema naših medija, istakla je da je snimanje ovog filma bilo veoma teško i emotivno iskustvo. – Sećam se prvog dana… »
"Bilo mi je teško kad sam urlala na decu" Ana Lečić o ulozi u filmu "Dara iz Jasenovca", evo šta je mališanima govorila iza…
Blic 24.02.2021
Glumica Ana Lečić, ćerka glumca Branislava Lečića, sjajno je odigrala ulogu Božice, jedne od tri nadzornice logora Stara Gradiška, u filmu "Dara iz Jasenovca". Ana je sada otkrila kako je uspela da odglumi tako tešku ulogu. - Priprmala sam se. Slušala… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"U ovim teškim trenucima, Srbija je uz vas": Oglasio se Vučić povodom nesreće u Gani: Poginula dva ministra i još šestoro ljudi
Blic pre 22 minutajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 2 satajoš 4 povezane