Povezane vesti

Rašić: Moj sin sigurno nije znao da će doći do tuče

Beta 24.02.2021
Srpski političar sa Kosova Nenad Rašić izjavio je danas da je siguran da njegov sin, koji je nedavno u tuči zadobio teške telesne povrede, nije znao da će doći do tuče. Komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković izjavio je… »

U pritvoru nasilnici koji su pretukli sina Nenada Rašića

Nova 24.02.2021
Osnovni sud u Prištini odredio je danas pritvor do 30 dana sedmorici mladića osumnjičenim za učestvovanje u masovnoj tuči u Lapljem Selu ovog ponedeljka, u kojoj je povređen sin političara sa Kosova, Nenada Rašića i još jedna osoba. Kako prenosi… »

Rašić odgovara Vučiću: Nije tačno da škola nije radila

Nova 24.02.2021
Političar sa Kosova Nenad Rašić, čiji je sin u tuči ispred škole u Lapljem selu zadobio teške telesne povrede, kaže da je siguran u to da njegov sin nije imao saznanja da će doći do tuče, te da se ne mogu "upoređivati dve grupe"- jedna koju su… »

Trajković: Ubrzo odluka o pritvoru uhapšenih u Lapljem selu

Nova 24.02.2021
Svakog trenutka očekuje se odluka suda o produžavanju mere pritvora sedmorici mladića koji su pre dva dana učestvovala u tuči u Lapljem Selu, a u kojoj je povređen sin srpskog političara sa Kosova Nenada Rašića, potvrdio je za KoSSev komandir… »

Rašić: Moj sin sigurno nije znao da je tuča organizovana

N1 Info 24.02.2021
Političar sa Kosova Nenad Rašić, čiji je sin u tuči u Lapljem selu zadobio teške telesne povrede, kaže da je siguran u to da njegov sin nije imao saznanja da će doći do tuče, te da se ne mogu „upoređivati dve grupe“ – jedna koju su… »

RTS: Jednomesečni pritvor sedmorici osumnjičenih za tuču u Lapljem Selu

Novi magazin 24.02.2021
Osnovni sud u Prištini, ogranak u Gračanici, odredio je meru sudskog pritvora od 30 dana za sedam osumnjičenih za učestvovanje u tuči u Lapljem Selu u kojoj je povredjen osamnaestogodišnji sin političara Nenada Rašića. Mera sudskog pritvora im je… »

Jednomesečni pritvor za napadače na sina Nenada Rašića

Slobodna Evropa 24.02.2021
Osnovni sud u Prištini odredio je jednomesečni pritvor za sedam osoba koje su uhapšene u ponedeljak zbog fizičkog napada na sina srpskog političara sa Kosova, lidera opozicione Progresivno demokratske partije, Nenada Rašića. Nikola Rašić je… »

Pritvor zbog masovne tuče u Lapljem Selu: Sedam osumnjičenih osoba iza rešetaka do 30 dana

Večernje novosti 24.02.2021
OGRANAK Osnovnog suda iz Prištine sa sedištem u Gračanici odredio je meru jednomesečnog sudskog pritvora osumnjičenima za učestvovanje u tuči u Lapljem Selu u kojoj je povređen sin političara Nenada Rašića. Naime, prema saznanjima našeg lista… »

RTS: Sud u Prištini odredio jednomesečni pritvor napadačima na Rašićevog sina

N1 Info 24.02.2021
Osnovni sud u Prištini, ogranak u Gračanici, odredio je meru sudskog pritvora osumnjičenima za učestvovanje u tuči u Lapljem Selu u kojoj je povređen sin političara Nenada Rašića. Mera sudskog pritvora određena je M. R., Č. Ž., L. K., B. Ž… »

Petar Petković: Raskrinkane namere Rašića, Kurtija i Trajkovićeve

Kurir 24.02.2021
Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je da se danas nedvosmisleno potvrdilo da je Nikola Rašić, sin srpskog političara sa KiM Nenada Rašića, povređen u ranije zakazanoj vršnjačkoj tuči i da su netačne sve insinuacije da je on… »

Pritvor za sedmoricu mladića koja su učestvovala u tuči; Rašić: Napad je poruka meni

RTV 24.02.2021
KOSOVSKA MITROVICA - Osnovni sud u Gračanici doneo je odluku da sedmorici mladića koja su učestvovala u tuči u Lapljem selu u kojoj je povređen i sin političara Nenada Rašića i odredi pritvor od mesec dana. Branioci su najavili žalbu na ovakvu… »

Određen jednomesečni pritvor osumnjičenima za tuču u Lapljem Selu, branilac najavio žalbu

RTS 24.02.2021
Osnovni sud u Prištini, ogranak u Gračanici, odredio je meru sudskog pritvora osumnjičenima za učestvovanje u tuči u Lapljem Selu u kojoj je povređen sin političara Nenada Rašića. Mera sudskog pritvora određena je M. R., Č. Ž., L. K., B. Ž… »

Rašić: Prebijanje mog sina je politička poruka meni

Danas 24.02.2021
Srpski političar sa Kosova za Danas o atmosferi, nasilju i hapšenjima „Verujem da napad i prebijanje moga 18-godišnjeg sina ima politički pozadinu. To je bio fizički napad na njega, ali u širem i dubljem kontekstu to je bila politička poruka… »

Rašić: Prebijanje mog sina je politička poruka meni

Nova 24.02.2021
Srpski političar sa Kosova Nenad Rašić izjavio je da veruje da napad i prebijanje njegovog osamnaestogodišnjeg sina ima političku pozadinu. “To je bio fizički napad na njega, ali u širem i dubljem kontekstu to je bila politička poruka meni, jer… »

Rašić: Nije to tuča vršnjaka, na Kosovu specijalni rat protiv mene i Trajković

N1 Info 24.02.2021
Srpski političar sa Kosova Nenad Rašić izjavio je da veruje da napad i prebijanje njegovog osamnaestogodišnjeg sina ima političku pozadinu. „To je bio fizički napad na njega, ali u širem i dubljem kontekstu to je bila politička poruka meni, jer… »

Vesti dana »