Повезане вести
Ђилас: НБС је независна, шаље контролу због неистина у таблоидима
Дневник 24.02.2021
БЕОГРАД: Лидер Странке слободе и правде (С СП) Драган Ђилас упутио је данас допис гувернерки Јоргованки Табаковић у којем оптужује Народну банку Србије (НБС)да није независна у свом раду, јер је, како каже, реагујући на неистине… »
Табаковић издала налог за контролу Ђиласове компаније
Нова 24.02.2021
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас навео је да је гувернер НБС Јоргованка Табаковић издала налог за контролу његове компаније Мултиком Гроуп. И то, како је навео, непосредно након вишедневне хајке на њега и… »
Драган Ђилас упутио допис Јоргованки Табаковић: Уместо што ме прогоните и кршите закон радите свој посао
Глас Шумадије 24.02.2021
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас упутио је допис гувернерки Народне банке Србије (НБС) Јоргованки Табаковић, наводећи да је то учинио како би остао писани траг да је она прекршила закон и независност… »
Ђилас упутио допис Табаковић: Уместо што ме прогоните и кршите закон радите свој посао
Данас 24.02.2021
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас упутио је допис гувернерки Народне банке Србије (НБС) Јоргованки Табаковић, наводећи да је то учинио како би остао писани траг да је она прекршила закон и независност… »
Ђилас у допису Табаковић: Нисте независни у раду, бавите се прогоном противника
Н1 Инфо 24.02.2021
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас навео је да је гувернер НБС Јоргованка Табаковић издала налог за контролу његове компаније Мултиком Гроуп. И то, како је навео, "непосредно након вишедневне хајке на мене и… »
Вести дана »
Драма Србије у Чилеу - Лајовић разбио главу и хитно морао у болницу! ФОТО
Б92 пре 2 сатајош 17 повезаних
Репортерка Н1 из Скопља: Заплењено чак 40 тона марихуане, према последњим незваничним информацијама
Н1 Инфо пре 25 минута
УЖИВО: Рат у Украјини - У руским нападима погођена кључна енергетска инфраструктура
Еуроневс пре 3 сатајош 14 повезаних