Povezane vesti
Dušica Garbovic se pohvalila najvećim BAKŠIŠOM!
Svet & Skandal 24.02.2021
Pevačica Dušica Grabović podelila je javno kolike je najveće bakšiše dobila, a dotakla se i učesnika rijalitija, pa rekla ko su joj se najviše dopada od muškaraca u „Zadruzi” Kaže da joj tokom nastupa fanovi poklanjali svašta, a da je najviše čašćavana… »
Uzela sam 20.000 € bakšiša i to u Srbiji: Pevačici gosti daju satove i ključeve, a ona otkrila šta radi sa njima
Mondo 24.02.2021
Ističe da je široke ruke i "žena džek". Ističe da je široke ruke i "žena džek". Pevačica Dušica Grabović komentarisala je aktuelne zadrugare, te je istakala da su joj Alen Hadrović, Vladimir Tomović i Kristijan Golubović najbolji frajeri, a onda je… »
Poslednji bakšiš mi je 20.000 € i to u Srbiji! Pevačica otkrila koliko je zarađivala na slavljima: Gosti mi daju ključeve i…
Kurir 24.02.2021
Pevačica Dušica Grabović komentarisala je aktuelne zadrugare, te je tom prilikom otkrila koja tri aktuelna ukućana Bele kuće su joj najbolji frajeri. - Alen, Tomović i Kristijan. Tomovića i Alena poznajem. Alena sam sretala u klubovima, ćao za ćao… »
Vesti dana »

Pregled tržišta nekretnina u Srbiji: rast prometa i stabilan porast cena stanova u prvom kvartalu 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Vladimir Đukanović je ovog puta u pravu: Sastavili smo Vučićev „zatvorski kabinet“ od 11 ministara koji bi mogli da završe iza rešetaka
Nova pre 4 minutajoš 15 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 9 satijoš 25 povezanih

Obeležena godišnjica “Oluje”: Parastos u Beogradu i Banjaluci
Serbian News Media pre 7 satijoš 22 povezane