Povezane vesti
Dušica Garbovic se pohvalila najvećim BAKŠIŠOM!
Svet & Skandal 24.02.2021
Pevačica Dušica Grabović podelila je javno kolike je najveće bakšiše dobila, a dotakla se i učesnika rijalitija, pa rekla ko su joj se najviše dopada od muškaraca u „Zadruzi” Kaže da joj tokom nastupa fanovi poklanjali svašta, a da je… »
Poslednji bakšiš mi je 20.000 € i to u Srbiji! Pevačica otkrila koliko je zarađivala na slavljima: Gosti mi daju…
Kurir 24.02.2021
Pevačica Dušica Grabović komentarisala je aktuelne zadrugare, te je tom prilikom otkrila koja tri aktuelna ukućana Bele kuće su joj najbolji frajeri. - Alen, Tomović i Kristijan. Tomovića i Alena poznajem. Alena sam sretala u klubovima, ćao za… »
Uzela sam 20.000 € bakšiša i to u Srbiji: Pevačici gosti daju satove i ključeve, a ona otkrila šta radi sa njima
Mondo 24.02.2021
Ističe da je široke ruke i "žena džek". Ističe da je široke ruke i "žena džek". Pevačica Dušica Grabović komentarisala je aktuelne zadrugare, te je istakala da su joj Alen Hadrović, Vladimir Tomović i Kristijan Golubović najbolji frajeri, a… »
Vesti dana »

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 42 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 48 minutajoš 17 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 18 minutajoš 8 povezanih

Nova vlada ili izbori: Skupština Srbije konstatuje ostavku, a onda počinju da teku rokovi: Na stolu su dve opcije
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih