Повезане вести
Душица Гарбовиц се похвалила највећим БАКШИШОМ!
Свет & Скандал 24.02.2021
Певачица Душица Грабовић поделила је јавно колике је највеће бакшише добила, а дотакла се и учесника ријалитија, па рекла ко су јој се највише допада од мушкараца у „Задрузи” Каже да јој током наступа фанови поклањали свашта, а… »
Узела сам 20.000 € бакшиша и то у Србији: Певачици гости дају сатове и кључеве, а она открила шта ради са њима
Мондо 24.02.2021
Истиче да је широке руке и "жена џек". Истиче да је широке руке и "жена џек". Певачица Душица Грабовић коментарисала је актуелне задругаре, те је истакала да су јој Ален Хадровић, Владимир Томовић и Кристијан Голубовић најбољи… »
Последњи бакшиш ми је 20.000 € и то у Србији! Певачица открила колико је зарађивала на слављима: Гости ми дају кључеве и…
Курир 24.02.2021
Певачица Душица Грабовић коментарисала је актуелне задругаре, те је том приликом открила која три актуелна укућана Беле куће су јој најбољи фрајери. - Ален, Томовић и Кристијан. Томовића и Алена познајем. Алена сам сретала у… »
Вести дана »
Драма Србије у Чилеу - Лајовић разбио главу и хитно морао у болницу! ФОТО
Б92 пре 2 сатајош 17 повезаних
Репортерка Н1 из Скопља: Заплењено чак 40 тона марихуане, према последњим незваничним информацијама
Н1 Инфо пре 25 минута
Шмигаљ о новом нападу на енергетски сектор: "Активиран захтев за хитну помоћ од Пољске"
Вечерње новости пре 2 сатајош 14 повезаних