Povezane vesti

Uskoro naplata struje za punjenje električnih automobila, ali i putarina manja 13 odsto

Politika 24.02.2021
Premijerka Ana Brnabić najavila je danas da će biti izmenjen zakon kako bi počelo da se naplaćuje punjenje vozila na struju na elektropunjačima i navela je da su Putevi Srbije pokrenuli incijativu da se za 13 odsto smanji putarina za električna i… »

Brnabić: U Srbiji više nema zaštićenih i nedodirljivih

Dnevnik 24.02.2021
BEOGRAD: Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je izuzetno zadovoljna time što je doneta presuda Dragoljubu Simonović za paljenje kuće novinaru Milanu Jovanoviću, jer to pokazuje da više nema nedodirljivih i da nikog više u Srbiji ne može da… »

Premijerka Ana obišla naplatnu rampu u vrčinu: Uskoro naplata struje za punjenje, ali putarina manja 13 odsto

Kurir 24.02.2021
BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić najavila je danas da će biti izmenjen zakon kako bi počelo da se naplaćuje punjenje vozila na struju na elektropunjačima i navela je da su Putevi Srbije pokrenuli incijativu da se za 13 odsto smanji putarina za… »

Još 10 elektropunjača na autoputevima Srbije ove godine

Dnevnik 24.02.2021
BEOGRAD: Data sistem, koji može da prati svih 65 naplatnih stanica u Srbiji, rad inkasanagta i razvoj saobraćaja na autoputevima uskoro će biti inoviran, najavio je danas vd direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak. "Potpisalio smo ugovor za nabavku video… »

Ana Brnabić: Bez komentara

B92 24.02.2021
Beograd -- Premijerka Ana Brnabić ni danas nije želela da komentariše rad članova svog kabineta, niti da se izjašnjava o tome čijim je radom zadovoljna, a čijim nije. Ana Brnabić je na pitanje novinara da prokomentariše rad ministara, to čijim… »

Novi punjači za električne automobile na srpskim putevima

Nova 24.02.2021
Direktor Puteva Srbije Zoran Drobnnjak najavio je nabavku novih punjača za električne automobile na putevima Srbije. On je podsetio da Putevi Srbije ulažu u zaštitu životne sredine, pa je pomenuo osam punjača za električne automobile i ugovor za… »

"To je sve nivo tračeva": Premijerka ne želi da komentariše rad svojih ministara

Blic 24.02.2021
Premijerka Ana Brnabić danas nije želela da komentariše rad članova svog kabineta, niti da se izjašnjava čijim je radom zadovoljna, a čijim nije. Nakon otvaranja Centra za prikupljanje i obradu podataka o saobraćaju na autoputevima u Srbiji… »

Uskoro novi elektropunjači, najavljeno smanjenje putarine za hibridna i vozila na struju

B92 24.02.2021
Premijerka Ana Brnabić je najavila i da će biti izmenjen zakon kako bi počelo da se naplaćuje punjenje vozila na struju na elektropunjačima. Premijerka Ana Brnabić izjavila je da će Centar za prikupljanje i obradu podataka o saobraćaju na… »

"Kamere će proveravati i brzinu i tablice": Brnabić: Kažnjavanjem ćemo pokazati da se i ovde poštuju zakoni

Blic 24.02.2021
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da će Centar za prikupljanje i obradu podataka o saobraćaju na autoputevima u Srbiji, koji je danas otvoren na naplatnoj stanici "Beograd" u Vrčinu, povećati bezbednost učesnika u saobraćaju i doprineti zaštiti… »

Centar za prikupljanje i obradu podataka otvoren u Vrčinu

N1 Info 24.02.2021
Centar za prikupljanje i obradu podataka o saobraćaju na autoputevima u Srbiji otvoren je na naplatnoj stanici "Beograd" u Vrčinu. Centar obrađuje sve podatke sa nadzornih kamera na autoputu, sa naplatnih stanica i iz njega se upravlja svom… »

Vozači, uskoro naplata još jedne usluge: Na udaru svi s ovim tipom vozila, menja se i cena putarine!

Mondo 24.02.2021
U toku je rad na izmenama i dopunama Zakona o naknadama za korišćenje javnih dobara kako bi što pre počelo naplaćivanje punjenja iz elektropunjača. U toku je rad na izmenama i dopunama Zakona o naknadama za korišćenje javnih dobara kako bi što… »

Brnabić: Digitalizacija praćenja saobraćaja u Srbiji, uskoro naplata struje za punjenje, ali manja putarina

RTV 24.02.2021
BEOGRAD - Centar za prikupljanje i obradu podataka o saobraćaju na autoputevima u Srbiji otvoren je danas na naplatnoj stanici "Beograd" u Vrčinu, u prisustvu premijerke Ane Brnabić. Centar obrađuje sve podatke sa nadzornih kamera na autoputu, sa… »

Vujović: Za desetak dana ugovori za zamenu kotlarnica

RTV 24.02.2021
BEOGRAD - Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović izjavila je danas da je konkurs za dodelu sredstava za zamenu kotlarinica i pošumljavnje završen i da će prvi ugovori biti potpisani u narednih deset dana. Nakon obilaska Centra za… »

Digitalizacija praćenja saobraćaja za veću bezbednost na auto-putevima u Srbiji

Danas 24.02.2021
Premijerka Ana Brnabić rekla je da očekuje Centar za prikupljanje i obradu podataka o saobraćaju na auto-putevima u Srbiji, koji je danas otvoren na naplatnoj stanici Beograd u Vrčinu, doprinese boljoj bezbednost učesnika u saobraćaju i zaštiti… »

Uskoro naplata struje za punjenje vozila, ali putarina manja za 13 odsto

RTS 24.02.2021
Premijerka Ana Brnabić najavila je da će biti izmenjen zakon kako bi počelo da se naplaćuje punjenje vozila na struju na elektropunjačima i navela je da su "Putevi Srbije" pokrenuli incijativu da se za 13 odsto smanji putarina za električna i… »

Brnabić na naplatnoj stanici Beograd: "Očekujem veći priliv u budžet preko kazni" VIDEO

B92 24.02.2021
Predsednica Vlade Ana Brnabić obišla je Centar za prikupljanje i obradu podataka i punjač za električne automobile na naplatnoj stanici Beograd. Obilasku su prisustvovali i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović i vršilac dužnosti… »

Otvoren Centar za prikupljanje i obradu podataka sa autoputa

Dnevnik 24.02.2021
BEOGRAD: Centar za prikupljanje i obradu podataka o saobraćaju na autoputevima u Srbiji otvoren je danas na naplatnoj stanici "Beograd" u Vrčinu, u prisustvu premijerke Ane Brnabić. Centar obrađuje sve podatke sa nadzornih kamera na autoputu, sa… »

Vujović: Za desetak dana ugovori za zamenu kotlarnica

Dnevnik 24.02.2021
BEOGRAD: Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović izjavila je danas da je konkurs za dodelu sredstava za zamenu kotlarnica i pošumljavanje završen i da će prvi ugovori biti potpisani u narednih deset dana. Nakon obilaska Centra za… »

Otvoren Centar za prikupljanje i obradu podataka sa auto-puta

RTS 24.02.2021
Centar za prikupljanje i obradu podataka o saobraćaju na auto-putevima u Srbiji otvoren je na naplatnoj stanici "Beograd" u Vrčinu, u prisustvu premijerke Ane Brnabić. Centar obrađuje sve podatke sa nadzornih kamera na auto-putu, sa naplatnih stanica… »

U Vrčinu otvoren Centar za prikupljanje i obradu podataka sa autoputa

Radio 021 24.02.2021
Centar za prikupljanje i obradu podataka o saobraćaju na autoputevima u Srbiji otvoren je na naplatnoj stanici "Beograd" u Vrčinu. Centar obrađuje sve podatke sa nadzornih kamera na autoputu, sa naplatnih stanica i iz njega se upravlja svom… »

Brnabić najavila nove subvencije: Putarina za ekološka vozila biće osetno smanjena u Srbiji (video)

Kurir 24.02.2021
Država na inicijativu Puteva Srbije razmišlja da daje dodatne podsticaje za kupovinu električnih i hibridnih automobila. Putarina za ta vozila biće verovatno manja 13 odsto. - Za toliko procenta je manji procenat zagađenja zbog tih automobila. A… »

"Preko kazni na auto-putu veći priliv u budžet" Brnabić - "Kamere će proveravati i brzinu vozila i podatke o registarskim…

Večernje novosti 24.02.2021
PREMIJERKA Ana Brnabić izjavila je da će Centar za prikupljanje i obradu podataka o saobraćaju na auto-putevima u Srbiji, koji je danas otvoren na naplatnoj stanici "Beograd" u Vrčinu, povećati bezbednost učesnika u saobraćaju i doprineti zaštiti… »

Vesti dana »