Повезане вести
Мамић: Порфирије ме позвао, били смо заједно на “Максимиру”
Нова 24.02.2021
Здравко Мамић, некадашњи први човек Динама из Загреба, одушевљено је говорио о патријарху Порфирију. Открио је да су се чули преко Душана Савића, бившег фудбалера Црвене звезде, који се у том моменту налазио са новим… »
Здравко мамић открио - патријарх Порфирије ме одмах звао: Католик сам али га љубим свим срцем, долазим у Београд!
Мондо 24.02.2021
Легендарни "Мамињо" је пријатељ новог српског патријарха. Легендарни "Мамињо" је пријатељ новог српског патријарха. Легендарни хрватски фудбалски "гуру" и творац моћног Динама Здравко Мамићпријатељ је новог српског… »
Вести дана »
Украјина ће бити осакаћена трамповим планом: Америка признаје Крим, Доњецк и Луганск! У Херсону и Запорожју фронт се замрзава дуж линије контакта!
Курир пре 10 минутајош 3 повезане
У Бугарској и још четири земље ухапшено 35 илегалних трговаца старинама вредности 100 милиона евра
Бета пре 2 сатајош 1 повезана
"Спремни смо за сваки сценарио": Вукић: Београдске електране функционишу без икаквих проблема
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Државног универзитета у Новом Пазару: Доста је било страха, изађите на улице
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Јану зауставила полиција, а она шокирала признањем: "Попила сам чашицу ракије после емисије и села за волан"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана