Повезане вести
Момировић о снимку на којем виче на раднике: Знао сам да будем и оштрији
Радио 021 24.02.2021
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић рекао је за РТС, поводом снимка на којем виче на раднике и директоре на обилазници код Београда да је "знао да буде и оштрији док је радио у приватном… »
Момировић: Можемо да причамо о начину комуникације, али приоритет је да се сви рокови испуне
РТС 24.02.2021
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић каже за РТС да није ни у приватном сектору, са својим новцем, дозвољавао да извођачи постављају рокове и воде своју политику инвестирања и пословања, па… »
Момировић о снимку на ком виче на раднике: Знао сам да будем и оштрији
Н1 Инфо 24.02.2021
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић рекао је за РТС, поводом снимка на коме виче на раднике и директоре на обилазници код Београда да је "знао да буде и оштрији док је радио у приватном… »
Момировић о критици након снимка: Знао сам да будем оштрији
Нова 24.02.2021
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић рекао је вечерас за РТС, поводом снимка на коме виче на раднике и директоре на обилазници код Београда да је "знао да буде и оштрији док је радио у приватном… »
Брнабић о понашању Момировића: Видела сам емоције, жели да се радови заврше
Н1 Инфо 24.02.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да је у понашању министра инфраструктуре Томислава Момировића према радницима приликом обиласка радова на изградњи обилазнице око Београда видела емоцију, бригу и жељу да радови у том… »
Лицемерна кампања медија против министра Момировића: Где су били када је Ђилас псовао студенте? (видео)
Србија данас 24.02.2021
Бесомучна кампања против министра Момировића се овога пута одиграла веома лицемерно. Министар саобраћаја, грађевине и инфраструктуре Томислав Момировић пре два дана отишао је у ванредни обилазак радова код тунела Липак, на… »
Брнабић о Момировићевом критиковању радника пред камерама: То је емоција, њему је стало
Радио 021 24.02.2021
Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да је у понашању министра инфраструктуре Томислава Момировића према радницима приликом обиласка радова на изградњи обилазнице око Београда видела емоцију, бригу и жељу да радови у том… »
Брнабић о псовкама Томе Моне: То је емоција
Нова 24.02.2021
Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да је у понашању министра инфраструктуре Томислава Момировића према радницима приликом обиласка радова на изградњи обилазнице око Београда видела емоцију, бригу и жељу да радови у том… »
Замерке Момировића на рачун радника демагошке и тенденциозне
Данас 24.02.2021
Оштар тон министра грађевинарства упућен сарадницима и радницима на обилазници око Београда изазвао бурне реакције јавности Оштре замерке које је јуче на рачун запослених на изградњи обилазнице око Београда, током обиласка тог… »
Тома Мона, министар Празилуковић, псује раднике и дежурног референта за иживљавање Зорана Дробњака
Луфтика 24.02.2021
“Дајте бре, немој да ме зајебаваш, ставите јебене сијалице у тунелу”, део је обраћања министра Томислава Момировића радницима на обилазници око Београда, као и дежурном џаку за ударање без лица и наличја директору Путева… »
Вести дана »
Огласила се Скијалишта Србије: Жичара на Торнику ван функције због квара
Нова пре 50 минутајош 35 повезаних
Шеф француске дипломатије позвао САД да прекину са уцењивањем око Гренланда
Радио сто плус пре 45 минутајош 26 повезаних
Украјинка после изгубљеног финала у Бризбејну: Хиљаде људи у Украјини без струје и грејања на хладноћи од "минус 20"
Еуроневс пре 25 минутајош 41 повезана