Повезане вести

Момировић о снимку на којем виче на раднике: Знао сам да будем и оштрији

Момировић о снимку на којем виче на раднике: Знао сам да будем и оштрији

Радио 021 24.02.2021
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић рекао је за РТС, поводом снимка на којем виче на раднике и директоре на обилазници код Београда да је "знао да буде и оштрији док је радио у приватном… »
Момировић: Можемо да причамо о начину комуникације, али приоритет је да се сви рокови испуне

Момировић: Можемо да причамо о начину комуникације, али приоритет је да се сви рокови испуне

РТС 24.02.2021
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић каже за РТС да није ни у приватном сектору, са својим новцем, дозвољавао да извођачи постављају рокове и воде своју политику инвестирања и пословања, па… »
Момировић о снимку на ком виче на раднике: Знао сам да будем и оштрији

Момировић о снимку на ком виче на раднике: Знао сам да будем и оштрији

Н1 Инфо 24.02.2021
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић рекао је за РТС, поводом снимка на коме виче на раднике и директоре на обилазници код Београда да је "знао да буде и оштрији док је радио у приватном… »
Момировић о критици након снимка: Знао сам да будем оштрији

Момировић о критици након снимка: Знао сам да будем оштрији

Нова 24.02.2021
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић рекао је вечерас за РТС, поводом снимка на коме виче на раднике и директоре на обилазници код Београда да је "знао да буде и оштрији док је радио у приватном… »
Брнабић о понашању Момировића: Видела сам емоције, жели да се радови заврше

Брнабић о понашању Момировића: Видела сам емоције, жели да се радови заврше

Н1 Инфо 24.02.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да је у понашању министра инфраструктуре Томислава Момировића према радницима приликом обиласка радова на изградњи обилазнице око Београда видела емоцију, бригу и жељу да радови у том… »
Лицемерна кампања медија против министра Момировића: Где су били када је Ђилас псовао студенте? (видео)

Лицемерна кампања медија против министра Момировића: Где су били када је Ђилас псовао студенте? (видео)

Србија данас 24.02.2021
Бесомучна кампања против министра Момировића се овога пута одиграла веома лицемерно. Министар саобраћаја, грађевине и инфраструктуре Томислав Момировић пре два дана отишао је у ванредни обилазак радова код тунела Липак, на… »
Брнабић о Момировићевом критиковању радника пред камерама: То је емоција, њему је стало

Брнабић о Момировићевом критиковању радника пред камерама: То је емоција, њему је стало

Радио 021 24.02.2021
Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да је у понашању министра инфраструктуре Томислава Момировића према радницима приликом обиласка радова на изградњи обилазнице око Београда видела емоцију, бригу и жељу да радови у том… »
Брнабић о псовкама Томе Моне: То је емоција

Брнабић о псовкама Томе Моне: То је емоција

Нова 24.02.2021
Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да је у понашању министра инфраструктуре Томислава Момировића према радницима приликом обиласка радова на изградњи обилазнице око Београда видела емоцију, бригу и жељу да радови у том… »
Замерке Момировића на рачун радника демагошке и тенденциозне

Замерке Момировића на рачун радника демагошке и тенденциозне

Данас 24.02.2021
Оштар тон министра грађевинарства упућен сарадницима и радницима на обилазници око Београда изазвао бурне реакције јавности Оштре замерке које је јуче на рачун запослених на изградњи обилазнице око Београда, током обиласка тог… »
Тома Мона, министар Празилуковић, псује раднике и дежурног референта за иживљавање Зорана Дробњака

Тома Мона, министар Празилуковић, псује раднике и дежурног референта за иживљавање Зорана Дробњака

Луфтика 24.02.2021
“Дајте бре, немој да ме зајебаваш, ставите јебене сијалице у тунелу”, део је обраћања министра Томислава Момировића радницима на обилазници око Београда, као и дежурном џаку за ударање без лица и наличја директору Путева… »

Вести дана »