Povezane vesti

Neobjašnjivo: Đoković nije kandidat za Laureusa, Nadal jeste

Mozzart sport 24.02.2021
Nejasno po kom kriterijumu. Četiri puta je Novak Đoković osvajao prestižnu nagradu Laureus, kojom se proglašava najbolji sportista sveta, ali ove godine, iako je 2020. završio kao prvi teniser planete, neće biti kandidat. Ne bi to bilo toliko… »

''Laureus'' - Šest imena u užem izboru za najboljeg sportistu sveta, nema Novaka!

Sportske.net 24.02.2021
Kao i svake godine, ''Laureus'' ponovo organizuje izbor za najbolje sportiste i sportistkinje, najbolje timove sveta, ''kambek'' godine... Razlika je ove godine što će ceremonija biti održana onlajn zbog pandemije koronavirusa, a predviđeno je da se… »

Laureus se propisno obrukao: Nadal u konkurenciji za sportistu godine umesto Novaka

Vesti online 24.02.2021
Fondacija “Laureus” objavila je danas spisak kandidata za najbolje sportiste sveta u 2020. godini, a na njemu se nije bilo mesta zanajboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Kako se navodi, kandidati za najboljeg sportistu sveta su Džošua Čeptegei… »

Laureus ponovo bez Novaka: Hamilton, Lebron, Nadal, Leva…

N1 Info 24.02.2021
Prošlogodišnji dobitnik nagrade za najboljeg sportistu Luis Hamilton našao se ponovo na spisku kandidatata prestižne akademije Laureus. Lionel Mesi, koji je takođe poneo to zvanje prošle godine, sada nije među nominovanima. Za zvanje ‘najboljeg… »

Bruka i sramota! Novak Đoković ne da nije među kandidatima za najboljeg sportistu sveta, već je odabran - Nadal?! Šta…

Blic sport 24.02.2021
Novak Đoković nije uvršten na skraćeni spisak kandidata za nagradu namenjenu najboljem sportisti sveta. Laureus fondacija, koja je svoj prestižni trofej davala Noletu u četiri navrata, 2012, 2015, 2016. i 2019. godine, nekim čudom je rešila da… »

Laureus objavio nominacije za najbolje u 2020. godini

Dnevnik 24.02.2021
BEOGRAD: Fondacija "Laureus" objavila je danas spisak kandidata za najbolje sportiste sveta u 2020. godini. Kako se navodi, kandidati za najboljeg sportistu sveta su Džošua Čeptegei (atletika), Lebron Džejms (košarka), Rafael Nadal (tenis), Luis… »

Neverovatna odluka: Novak nije kandidat za sportistu godine, umesto njega na listi Nadal

Hot sport 24.02.2021
Fondacija Laureus saopštila je imena kandidata za svoju prestižnu nagradu za najboljeg sportistu sveta za 2020. godinu. Među kandidatima nije prvi teniser sveta Novak Đoković. Umesto njega iz tenisa za ‘sportski Oskar’ je nominovan njegov rival… »

Nema Đokovića – Nadal kandidat za najboljeg sportistu sveta 2020.

B92 24.02.2021
Fondacija Laureus saopštila je imena kandidata za svoju prestižnu nagradu za najboljeg sportistu sveta za 2020. Među kandidatima za "sportski Oskar" nema Novaka Đokovića, već tenis predstavlja njegov veliki rival Rafael Nadal. Preostali kandidati su… »

Laureus objavio nominacije za najbolje u 2020. godini

Sportski žurnal 24.02.2021
Prošle godine kod muškaraca priznanje su osvojili Lionel Mesi i Luis Hamilton, dok je najbolja sportistkinja bila gimnastičarka Simon Bajls. Fondacija "Laureus" objavila je danas spisak kandidata za najbolje sportiste sveta u 2020. godini. Kako se… »

Laureus odabrao top ŠEST, ko je najbolji sportista godine?

Sportske.net 24.02.2021
Nagrada koju smo primetili zbog Novaka Đokovića ponovo bira svog novog "vlasnika". Ovog puta srpskog tenisera nema među nominovanima. Za veliko priznanje i zvanje 'najboljeg sportistu godine' boriće se sledeća šest imena. Džošua Češtegeji… »

Vesti dana »