Повезане вести
Није желела децу, па их родила 16: Супруг ме наговорио, није искључено ни да ћемо их имати још!
Мондо 24.02.2021
Необична прича једне заиста, заиста велике породице. Необична прича једне заиста, заиста велике породице. Џени Бонел и њен супруг Реј имају 16 деце и највећа су породица у Аустралији. Ова 51-годишња жена била је трудна чак 23… »
Лепа Лукић: Шчепао ме је за врат, увукао у кола, и одвео у шуму да ме убије!
Вести онлине 24.02.2021
Певачица је отворила душу и изнела чињенице непознате јавности, на ову причу нико не остаје равнодушан. Краљица народне музике Лепа Лукић имала је толико узбудљив љубавни живот да јој мало фалило да засени и холивудску диву… »
Мајка 16 деце открила да их њен муж обожава, А да она није желела ниједно: Имала је 23 трудноће, а сада каже да је са бебама…
Курир 24.02.2021
Породица Џени Бонел привлачи пажњу јавности већ дуже време због њиховог другачијег живота. Она и њен муж Реј заједно са њиховом децом (имају их 16) су највећа породица у Аустралији. Мама Џени је изнела неке детаље о својим… »
Лепа Лукић ОТКРИЛА ПАКАО кроз који је прошла у првом браку!
Свет & Скандал 24.02.2021
Лепа Лукић је имала буран љубавни живот, неколико пута се удавала и разводила, а сада је испричала да је први муж толико малтертирао, и да је једном покушао да је убије. Прави пакао почео је када се развела од њега, њен први… »
Бивши муж претио да ће убити и мене и себе: Страшна исповест певачице - "Ухватио ме је за врат и угурао у кола"
Мондо 24.02.2021
Певачица Лепа Лукић у потресној исповести открила да и даље носи презиме првог мужа који ју је прогањао после развода. Певачица Лепа Лукић у потресној исповести открила да и даље носи презиме првог мужа који ју је прогањао… »
Вести дана »
ВИДЕО Колико боли овај пораз Звезде? Бајерн нанео велики ударац црвено-белима
Нова пре 1 сатјош 5 повезаних
Преокрет у Црној Гори: Након дојаве о бомби, концерт се наставља, огласила се Анабела Атијас и разјаснила све
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане