Povezane vesti
Nije želela decu, pa ih rodila 16: Suprug me nagovorio, nije isključeno ni da ćemo ih imati još!
Mondo 24.02.2021
Neobična priča jedne zaista, zaista velike porodice. Neobična priča jedne zaista, zaista velike porodice. Dženi Bonel i njen suprug Rej imaju 16 dece i najveća su porodica u Australiji. Ova 51-godišnja žena bila je trudna čak 23 puta, ali je nažalost… »
Lepa Lukić: Ščepao me je za vrat, uvukao u kola, i odveo u šumu da me ubije!
Vesti online 24.02.2021
Pevačica je otvorila dušu i iznela činjenice nepoznate javnosti, na ovu priču niko ne ostaje ravnodušan. Kraljica narodne muzike Lepa Lukić imala je toliko uzbudljiv ljubavni život da joj malo falilo da zaseni i holivudsku divu Elizabet Tejlor! Lepa se… »
Majka 16 dece otkrila da ih njen muž obožava, A da ona nije želela nijedno: Imala je 23 trudnoće, a sada kaže da je sa bebama…
Kurir 24.02.2021
Porodica Dženi Bonel privlači pažnju javnosti već duže vreme zbog njihovog drugačijeg života. Ona i njen muž Rej zajedno sa njihovom decom (imaju ih 16) su najveća porodica u Australiji. Mama Dženi je iznela neke detalje o svojim trudnoćama kojih je… »
Lepa Lukić OTKRILA PAKAO kroz koji je prošla u prvom braku!
Svet & Skandal 24.02.2021
Lepa Lukić je imala buran ljubavni život, nekoliko puta se udavala i razvodila, a sada je ispričala da je prvi muž toliko maltertirao, i da je jednom pokušao da je ubije. Pravi pakao počeo je kada se razvela od njega, njen prvi muž Toma ni po koju cenu… »
Bivši muž pretio da će ubiti i mene i sebe: Strašna ispovest pevačice - "Uhvatio me je za vrat i ugurao u kola"
Mondo 24.02.2021
Pevačica Lepa Lukić u potresnoj ispovesti otkrila da i dalje nosi prezime prvog muža koji ju je proganjao posle razvoda. Pevačica Lepa Lukić u potresnoj ispovesti otkrila da i dalje nosi prezime prvog muža koji ju je proganjao posle razvoda Pevačica Lepa… »
Vesti dana »
Mihailo Drapatij - novi glavnokomandujući ukrajinske vojske: "Čeka ga mnogo teži mandat nego što zamišlja"
N1 Info pre 45 minutajoš 26 povezanih
Vremenska prognoza: Stabilizacija danas, sutra novo naoblačenje
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 43 povezane
Tanjga pred četvorostrukog prvaka Evrope! "Uz ovo ćemo ostvariti povoljan rezultat!"
Večernje novosti pre 10 minutajoš 38 povezanih
Đedović Handanović o situaciji na tržištu energenata: Redovan rad rafinerije ključan za održavanje stabilnosti
Kurir pre 7 satijoš 28 povezanih
Kancelarija EU: Hitno obustaviti dalja rušenja kuća Srba na Gazivodama i iseljenjanja
Telegraf pre 1 satjoš 18 povezanih