Povezane vesti

Hoti: Očekujem sveobuhvatnu i brzu istragu i izricanje maksimalnih kazni

Danas 24.02.2021
Vršilac dužnosti premijera Kosova Avdulah Hoti izjavio je danas, reagujući na akciju Policije Kosova i hapšenje 12 osoba za primanje i davanje mita, da očekuje sveobuhvatnu i brzu istragu i izricanje maksimalnih kazni za krivce. Hoti je na fejsbuku… »

Na Kosovu uhapšeno 12 osoba zbog malverzacija sa poljoprivrednim subvencijama

N1 Info 24.02.2021
Specijalne jedinica Kosovske policije sprovele su akcije na više lokacija širom Kosova u kojima je 12 lica uhapšeno zbog malverzacija sa poljoprivrednim subvencijama. Policijska akcija započela je ujutru hapšenjem nekoliko osoba u Agenciji za… »

Na Kosovu uhapšeno 12 osoba zbog zloupotrebe položaja i korupcije

Slobodna Evropa 24.02.2021
Na Kosovu je u ranim jutarnjim satima izvršena akcija Policije Kosova u okviru koje je uhapšeno 12 osoba zbog zloupotrebe službenog položaja, davanje i primanje mita. Među uhapšenim je deset službenika Agencije za razvoj poljoprivrede koja deluje u… »

Hapšenja na Kosovu

B92 24.02.2021
Priština -- Jedanaest službenika Agencije za Razvoj poljoprivrede u okviru Ministarstva poljoprivrede Kosova uhapšeno je jutros zbog zloupotrebe službenog položaja. Kako javljaju prištinski mediji uhapšeni su u Lipljanu, Gnjilanu i Podujevu, a u… »

Uhapšeno 12 službenika ministarstva poljoprivrede u Prištini

RTS 24.02.2021
U akciji kosovske policije uhapšeno je 12 službenika kosovskog ministarstva poljoprivrede a u torbi jednog od njih zaplenjeno je 400.000 evra. Akcija policije odvijala se u Prištini i još nekoliko drugih opština. Među uhapšenima je nekoliko… »

Zbog zloupotrebe službenog položaja na Kosovu uhapšeno 11 osoba

Danas 24.02.2021
Jedanaest službenika Agencije za Razvoj poljoprivrede u okviru Ministarstva poljoprivrede Kosova uhapšeno je jutros zbog zloupotrebe službenog položaja. Kako javljaju prištinski mediji uhapšeni su u Lipljanu, Gnjilanu i Podujevu, a u Istoku je… »

Vesti dana »