Повезане вести
Неочекивано! Зола одбранио част бивше љубави: Ударио на Данијела пред свима због Миљане и поставио му шок питање! (видео)…
Курир 24.02.2021
Након што је Данијел Вишић испричао своју страну приче о сукобу са Миљаном Кулић, задругари су колективно почели да устају и да коментаришу. Оно што је све шокирало, јесте када се умешао Лазар Чолић Зола и упутио врло директно… »
Зола и Данијел се познају, све је била тактика? Бора фрапирао Миљану када јој је открио ово: Настао нови окршај бивших…
Курир 24.02.2021
Миљана Кулић била је наредни гост у емисији радио "Амнезија", а водитељ Бора Сантана јој је открио да се Зола и Данијел познају из спољног света. - ДЈ Зола и Данијел се познају из спољног света и ово је све део тактике -… »
Боље да се није играо са микси Кулић! Миљана изнела прљав веш: Данијелу је узела мајицу и направила бизарну ствар (видео)
Курир 24.02.2021
Миљана Кулић одлучила је да проговори о сукобу са Данијелом Вишићем, након што је он изнео своју страну приче о раскиду. РИјалити звезда почела је да вређа Данијела. "Мени је почео да говори како њему треба домаћица, како ја не… »
"Прала сам му ствари, понизио ме. Заљубила сам се" Миљана Кулић се јада после раскида са Данијелом: "Рекао ми је помирићемо…
Блиц 24.02.2021
Учесница ријалити програма "Задруга" Миљана Кулић испричала је Дрвету мудрости све о раскиду са Данијелом Вишићем. - Људи су долазили и говорили ми да идем да видим са ким лежи у кревету. Тамо је био са Сањом, смејали су се… »
Вести дана »

Карседо: Имали смо среће да је Пепе онако центрирао и да је Жажа на онакав начин постигао гол
Спортски журнал пре 7 минутајош 17 повезаних

Марко Ђурић на састанку са америчким конгресменом разговарао о партнерству Србије и САД
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана