Povezane vesti
Savo Milošević otvorio dušu, otkrio do sada nepoznate detalje!
Sportske.net 24.02.2021
Fudbalski savez Srbije je na svom zvaničnom sajtu objavio veoma zanimljiv razgovor sa Savom Miloševićem, našim proslavljenim reprezentativcem, a sada fudbalskim trenerom. Milošević je u tom razgovoru napravio osvrt na svoje najznačajnije nastupe u… »
Savo Milošević: ‘Piksi mi je dao odvratnu loptu, kao i uvek! Miha je davao maksimum i na treningu’
Hot sport 24.02.2021
‘Piksi mi je uvek davao odvratne lopte! Gol protiv Urugvaja me je odveo u Aston Vilu’. Bivši fudbaler i trener Partizana Savo Milošević, bio je gost rubrike ‘Moja reprezentacija’, na sajtu FSS. Stručnjak je govorio o periodu u kom je nosio… »
Vesti dana »

Šta je „Tiha većina“ čiji potpisnik je napao profesorku Pravnog fakulteta: I kakva je njihova veza državnom sekretarkom za životnu sredinu
Nedeljnik pre 47 minutajoš 13 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih

Studentu koji je napao profesorku i portira na Pravnom fakultetu određeno zadržavanje
RTV pre 17 minutajoš 59 povezanih

Ukinut pritvor trojici aktivista SNS-a koji su napali studentkinju, četvrtom određen kućni pritvor
NIN pre 32 minutajoš 20 povezanih

AP: Srpski studenti protestom obeležili sedam meseci od tragedije na železničkoj stanici
Beta pre 7 satijoš 22 povezane