Povezane vesti

Dragiša sa Tare je srpski Robinzon Kruso u 21. veku: Ovaj planinac živi bez struje, a vodu duže od pola veka na leđima nosi…

RINA 24.02.2021
Mokra Gora – U udaljenom kutku planine Tare, u selu Mokra Gora ispod Popovog brda, mala drvena kuća, pravljena je sa deset prstiju Dragiše Stanišića. Ovaj planinac iako je 21. vek, već duže od pola veka živi bez struje i vode, u njegovom skromnom… »

Dragiša sa Tare živi bez struje, a vodu duže od pola veka nosi sa izvora

Glas Zapadne Srbije 24.02.2021
Mokra Gora – U udaljenom kutku planine Tare, u selu Mokra Gora ispod Popovog brda, mala drvena kuća, pravljena je sa deset prstiju Dragiše Stanišića, prenosi RINA. Ovaj planinac iako je 21. vek, već duže od pola veka živi bez struje i vode, u… »

Dragiša više od 50 godina živi bez struje i vode: Mesečno prima 9.000 dinara, a pare izdvaja za decu iz komšiluka

Mondo 24.02.2021
U udaljenom kutku planine Tare, u selu Mokra Gora ispod Popovog brda, mala drvena kuća, pravljena je sa deset prstiju Dragiše Stanišića. U udaljenom kutku planine Tare, u selu Mokra Gora ispod Popovog brda, mala drvena kuća, pravljena je sa deset… »

Dragiša sa Tare je srpski Robinzon Kruso: Živi sam bez struje i vode i ne žali se! Imao je jednu ljubav, ali nesrećnu…

Kurir 24.02.2021
U udaljenom kutku planine Tare, u selu Mokra Gora ispod Popovog brda, mala drvena kuća, pravljena je sa deset prstiju Dragiše Stanišića. Ovaj planinac iako je 21. vek, već duže od pola veka živi bez struje i vode, u njegovom skromnom domu sudopera… »

Vesti dana »